Yeni Marvel dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! She-Hulk:Attorney At Law ne zaman çıkıyor?

TAKİP ET

Marvel hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Marvel'in Disney Plus'ta yeni dizisi She-Hulk: Attorney At Law ilk fragmanını merak eden hayranlarıyla paylaştı. Dizi Marvel severlerle 17 Ağustos tarihinde yayınlanmaya başlıyor. İlk fragman aksiyon dolu anların seyircilerini beklediğinin işaretlerini taşıyor.

Reklam
Reklam

Son dönemde en fazla merak edilen Marvel Studios yapımı She-Hulk: Attorney At Law adındaki dizinin ilk fragmanı meraklılarıyla buluştu. Fragmanda Kadın Hulk karakterini izleyeceğimiz dizinin aksiyon dolu dakikalarla ilgi çekici olacağını görüyoruz.
Tatiana Maslany (She-Hulk), Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass, Josh Segarra, Jameela Jamil ve Renee Elise Goldsberry isimleri yer alıyor. Senaristliğini üstlenen isim ise Jessica Gao olarak karşımıza çıkıyor. Yıllardır gündemden düşmeyen, fakat bir türlü tamamlanamayan bu proje, sonunda gelen ilk fragmanla hayranlarının içindeki heyecanı uyandırdı. Şimdi hayranları 17 Ağustos tarihinde dizinin yayınlanmasını bekliyor. Dizideki orijinal Hulk karakterine hayat veren Mark Ruffalo’nun olacağını bilmek de dizinin merakla seyircisiyle buluşmasını körüklendiriyor.


She-Hulk: Attorney At Law, Disney Plus’ta gösterilecek
She-Hulk: Attorney At Law dizisi, Türkiye’de Ağustos ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak. Türkiye’de seyircisiyle yine Disney Plus üzerinden buluşacak. Bu sayede ülkemizdeki Marvel hayranları da yayınlandığı andan itibaren ulaşma imkanına sahip olacak.

Mini dizi olacak
Marvel ve Disney Plus tarafından gelen haberlere göre, resmi bir açıklama yapılmış olmasa da edinilen bilgiler She-Hulk Attorney At Law dizisinin 9 bölümden oluşan mini bir dizi olacağı yönünde. Dizi de Jennifer Walters ismiyle de bilinen, Hulk’un kuzeni olan, ancak avukatlık yapan She-Hulk’un maceraları bol aksiyonlu şekilde konu alınacak. Yayınlanan ilk fragmanda, orijinal Hulk ile birlikte savaşıyorlarken She-Hulk aşk hayatıyla da ilgi çekici bir dizi olma yolunda gibi gözüküyor.