Yeni skandal! Güngören'de çıplak gezen adam gündemi salladı!

TAKİP ET

Yeni bir olay daha... Son günlerde sokaklardan gelen görüntüler vatandaşları şaşkına çevirirken bugün o görüntülere bir yenisi daha eklendi. Güngören'de çıplak gezen adam videosu sosyal medyaya damga vurdu. Peki bu görüntülerin sebebi ne? Uyuşturucu etkisi mi?

Reklam
Reklam

Güngören'de çıplak gezen adam videosu sosyal medyaya damga vurdu. Bebek sahilinde cinsel ilişki görüntüleri ile başlayan skandallara her geçen gün yenisi ekleniyor. Dün akşam Beşiktaş'ta yağmura ve çevredekilere aldırmadan arabanın üstünde cinsel ilişkiye giren çift kaydedilmişti. Bugün de Güngören'de çıplak gezen adam videosu sosyal medyaya damga vurdu. 

Her gün yeni bir skandal yaşanıyor. Bebek sahilinde başlayan görüntüler Türkiye’nin farklı yerlerinden de gelmeye başladı. Bugünün konusu ise sokaklarda çıplan gezen adamlar. Önce Mardin Kızıltepe’de bir adam sokakta çırılçıplak gezdiği sırada vatandaşlar tarafından darp edildi. Ardından da İstanbul Güngören’de sokakta çıplak gezen adam videosu sosyal medyaya bomba gibi düştü.
 

Gece vakti sokakta çırılçıplak koştu

İstanbul Güngören’de dün gece kaydedildiği öğrenilen videoda bir adam gece vakti sokakta çırılçıplak koşuyor. Çevrede bulunan ve kendisine uyarıda bulunanlara hiç aldırış etmeyen adam sorulara rağmen koşmaya devam ediyor.

Uyuşturucu etkisi mi?

Bebek sahilinde bir çiftin ilişkiye girmesiyle başlayan skandal olayların ardı arkası kesilmiyor. Bu görüntüleri izleyen uzmanlar ise olayları gerçekleştiren kişilerin bir çeşit uyuşturucu etkisinde olabileceğini düşünüyor. Geçtiğimiz yıl ABD’de sokaklarda benzer olaylar yaşanmış ve yeni bir tür uyuşturucudan bahsedilmişti.