Yeniden çekilen Behzat Ç. Kadrosunda genç yıldız dikkat çekti

TAKİP ET

Behzat Ç. Dizisinin yeniden çekileceği müjdesi geçtiğimiz günlerde verilmişti. Kadroda yer alacak isimler de izleyiciler tarafından merak konusu olmuştu. Erdal Beşikçioğlu'nun kadrodaki yeri kesin olurken, fenomen karakterlerin dizide olup olmayacağı araştırılıyordu. Behzat Ç. Yeni sezon kadrosuna genç bir yıldız daha dahil oldu.

Reklam
Reklam

Türkiye’de en çok izlenen fenomen dizilerden biri olan ve geçtiğimiz yıllarda da 10 bölüm olarak yeniden çekilen Behzat Ç. Dizisinden müjdeli haber geçtiğimiz günlerde gelmişti. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi yeni sezon çekimleri yapılacağı duyuruldu. Behzat Ç. Karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu yeni sezon müjdesini bizzat veren isim olurken yeni sezon kadrosunda kimlerin olacağı da merak konusu oldu.
 

Kadro şekillenmeye başladı

Her ne kadar çekilen 10 bölüm izleyenlerde hayal kırıklığı yaratsa da yeni sezon için izleyiciler bir hayli heyecanlı. Behzat Ç. Hayranları büyük bir merakla dizinin yeniden yayınlanmasını bekliyor. Ekip ise kadro için çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Dizide oyuncu kadrosu çalışmaları tamamlandıktan hemen sonra çekimler de başlayacak. Ancak dizinin fenomen karakteri Harun’a hayat veren Fatih Artman kadroda yer almayacak. Bu durum izleyicilerde bir miktar hayal kırıklığı yaratmış olsa da yeni sezon için beklenti son derece yüksek.
 

Burak Dakak kadroya dahil oldu

Behzat Ç. Yeni sezon kadrosuna sürpriz bir ismin de dahil olduğu ortaya çıktı. Çukur dizisinde başarılı performansı ile dikkat çeken Burak Dakak, yeni sezonu çekilen Behzat Ç. Kadrosunda yerini aldı. Genç yaşına rağmen Akın Koçovalı karakterini başarıyla canlandıran genç oyuncunun Behzat Ç. Dizisinin kadrosuna katılması izleyenleri de heyecanlandırdı. Burak Dakak, ilk olarak 2009 yılında henüz 11 yaşındayken oyunculuk yapmaya başlamıştı. Bir çok başarılı dizide yer alan Dakak, özellikle Gülperi dizisinde performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Burak Dakak’ın kariyerinde dönüm noktası ise Çukur dizisinde hayat verdiği Akın Koçovalı karakteri oldu.