Ünlülerin yeşil ok testleri ne diyor? Yeşil ok testi nedir? Şimdi bir fotoğraf ile anında yapın! Kim daha dominant?

TAKİP ET

Son dönemde özellikle Tiktok'ta oldukça ilgi gören bir test var. Yeşil ok testi dünyada yayılmaya devam ediyor. Bir fotoğrafla anında yapabilirsiniz. Yeşil ok testi olarak yayınlanan testte, çiftler arasındaki temasta kimin daha dominant bulunduğu belirleniyor. Testte sarfedilen fotoğrafta her bir partnerin bedenine yeşil bir çizgi kullanıyor. Peki ünlülerin yeşil ok testleri ne diyor? Yeşil ok testi nedir?

Reklam
Reklam

Yeşil ok testi nedir? Ünlülerin yeşil ok testleri ne diyor? Şimdi bir fotoğraf ile anında yapın! Kim daha dominant? Test ilk olarak Mayıs 2020’de Twitter kullanıcısı Rivelino doğrultusundan meydana getirildi ve bir bireyin yeşil çizgisinin hangi yöne eğildiğine bağlı olarak, o bireyin temastaki tutumuyla alakalı bilgi verilen görüldü. Fotoğrafta yer alan bireylerin başlarından bellerine kadar çizilen yeşil okun eğilimine bakıldığı test ile alakalı olarak gövde dili uzmanı Mike Carter “İstediğimiz, sevdiğimiz ve kuvvetli bir şekilde hissettiğimiz şeylere fiziksel olarak eğilimliyiz” diyerek isabetli neticeleri vurguluyor. İlişki koçu Rachel New ise test ile alakalı olarak “Erkekler bu eğilimde daha az görülüyor, bu yüzden şayet erkek eğiliyorsa, kendini itimatde ve kendinden emin hissettiğinin çok iyi bir işareti. İdeali her iki eşin de eğilmesi.” diyor.



MEGHAN MARKLE VE PRENS HARRY'DE NE SÖYLÜYOR?

Prens Harry’nin, fotoğrafların çoğunda Meghan Markle’a yaslanması görüldü. Resmî nişan fotoğraflarında, düğün fotoğraflarında ve Oprah Winfrey ile geride bıraktığımız seneki skandal röportajda olmak üzere bütün fotoğraflarda Prens Harry her seferinde Meghan’a doğru eğiliyor.



JENNIFER LOPEZ VE BEN AFFLECK'DE NE SÖYLÜYOR?

17 sene sonra tekrardan bir araya gelen çiftin son fotoğraflarında birbirlerine sevgiyle eğilen çiftin fotoğraflarında bir değil iki çapraz çizgi ilgi çekiyor. Beden dili uzmanı Mike Carter ise bunu, “Bu çok sevecen bir fotoğraf. Vücutları olabildiğince düz ama başlarının açısı önemli. Düz bir baş çatışmacıdır, fakat aklınızı bir açıyla partnerinize doğru eğmek daha sıcakkanlı ve çekicidir” şeklinde yorumluyor.



JADA PINKETT-SMITH VE WILL SMITH'DE NE SÖYLÜYOR?

Oldukça çalkantılı temasleri olan çiftin analizini ise  Beden dili uzmanı Carter şu sözlerle yapıyor;

“Ona doğru eğilirken, başının açısı olabildiğince düz ve nerdeyse ondan uzağa bakıyor. Bu, onun doğrultusundan denetim ediliyor olma ihtimalini gösteriyor. Ama aynı vakitte onun kolunu da tutuyor ve bu da onu koruduğunu gösteriyor. Yani eğilmesine karşın onu arkadan yönlendiriyor. Karmaşık bir temas.”



KATE MIDDLETON VE PRENS WILLIAM'DE NE SÖYLÜYOR?

Her fotoğrafları mükemmel olan çiftte çizgiler çok düz ve bu da eşit, paylaşılan bir dinamiği gösteriyor. Carter, uzun vakittir eş güdümlü olan çiftin itimat ve çatışma olmayan bir temas içersinde olduğunu belirtiyor.



BORIS JOHNSON VE CARRIE JOHNSON'DE NE SÖYLÜYOR?

Daha evvel iki evlilik yapmış ve yedi çocuk babası olan Boris Johnson fotoğraflardaki duruşuyla, genç eşine ayak uydurabilecek kadar yetenekli olduğunu gösterirken Mike Carter durumu, “Bu fotoğrafta yürüme şekillerinde gerçek bir simetri var. Birbirleriyle uyumlular, bu da temaslerinde eşzamanlılık olduğunu gösteriyor” diyerek özetliyor.