Yiğit Bulut Ali Babacan olayı sosyal medyanın gündeminde: Var mı cesaretin?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut ve Deva Partisi Ali Babacan arasında başlayan tartışma sosyal medyanın gündemine oturdu. Yiğit Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ali Babacan'a meydan okudu ve 'Var mı cesaretin' diye sordu. Üstelik Yiğit Bulut, Ali Babacan'ı FOX TV'de yüzleşmeye çağırdı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı ekonomi politikaları kurulu üyesi Yiğit Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Deva Partisi genel başkanı Ali Babacan’a sosyal medyadan çağrı yapan Yiğit Bulut, “Var mı cesaretin, FOX Haber'de buluşup sen, ben, Erdoğan arasında neler yaşandı konuşalım” dedi. Yiğit Bulut'un bu açıklamaları kısa süre sonra sosyal medyada gündeme otururken Herkes bu buluşmanın olup olmayacağını merak etmeye başladı.

Ali Babacan’a meydan okudu

Deva Partisi genel başkanı Ali Babacan, Geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğünün milletvekili Mustafa yener oğlu ile bir emniyet amiri arasında yaşanan tartışmaya ilişkini açıklamasına tepki göstermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda yaptığı konuşmaya da tepki gösteren Ali Babacan’a cevap Cumhurbaşkanı başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı ekonomi politikaları kurulu üyesi Yiğit Bulut'tan geldi.
 

FOX Haber'de konuşalım

Sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalarda bulunan Yiğit Bulut, Ali Babacan’a meydan okudu. Ali Babacan'ın hayatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a borçlu olduğunu söyleyen Yiğit Bulut, banka Asya'yı bir buçuk milyar dolara bir gün Ziraat Bankası'na satmaya çalıştığını hatırlatarak o gece neler yaşandığını anlatmak için FOX Haber'de konuşmaya çağırdı.
 

Türk polisine ağıza alınmayacak laflar etti

Deva Partisi milletvekili Yeneroğlu’nun Türk polisine ağıza alınmaz hakaretler ettiğini belirten Yiğit Bulut, vekil olduğu için saygı beklediğini ancak Mustafa Yeneroğlu’nun meclise AK Parti'den girdiğini hatırlattı.
Şimdi Ali Babacan'ın Yiğit Bulut’a ne cevap vereceği Merak ediliyor.