Yılbaşı akşamında 'Yalancı Sevgilim' Fox TV'de!

TAKİP ET

Yılbaşı akşamında televizyon ekranlarında hangi programların olacağı birçok kişi tarafından merakla araştırılıyor. Fox TV ekranlarında ise başrollerini Gökhan Keser ve Arbil Tabur'un paylaştığı Yalancı Sevgilim adlı film yayınlanacak. TV'de ilk kez Fox'ta yayınlanacak film, yılbaşı akşamı ekranları süsleyecek.

Reklam
Reklam

Yönetmen koltuğunda Günay Günaydın'ın oturduğu, senaryosunu ise Meltem Çiftçi'nin kaleme aldığı, başrolünde Gökhan Keser, Arbil Tabur ve Salih Güney'in yer aldığı film yılbaşı gecesi FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. 


Yalancı Sevgilim konusu nedir? 

Salih Güney’in hayat verdiği Sami Akyanak karakteri 70’lerini devirmiş eski bir Yeşilçam oyuncusudur. Uzun zamandır herhangi bir iş teklifi almadı içinde unutulduğunu düşünmektedir. Bu yüzden içine kapanır ve kendisini evine hapis eder.  
Bu durum, karşı mahallenin cici kızı olan Arbil Turan’ın hayat verdiği Belgin’in bir gün Sami beyin kapısını çalmasıyla son bulur. Evleneceği haberini vermeye gelen Belgin’in bir sorunu vardır. Kendisini, damat tarafına varlıklı bir ailenin kızı olduğu yalanını söylediğini ve kimsesi olmadığı için kendisini istemeye geldiklerinde varlıklı dede rolü oynamasını rica eder. 

Sami Bey, başlarda bu fikre karşı çıkıp kabul etmese de Belgin’i sevdiğinden ve ısrarlarına artık dayanamadığından bu rolü kabul eder. Artık Belgin’in oyunu başlamıştır. Sıra da Sami Bey’in tanımadığı bir damat adayı ve bir köşk bulmaya gelmiştir. 

Mahalledeki antikacıya dedesinin köstekli saatini tamire getiren Gökhan Keser’in canlandırdığı Ferit’te bu oyuna dahil olur. Belgin ve Ferit rollerine çalışırken aralarında ki yakınlaşma zamanla aşka dönüşür. Belgin, Ferit’in gerçekten zengin olduğunu öğrenmesiyle beraber çiftimizin arasında başlayan soğukluk Sami Bey’in ve mahallelinin hazırladığı yeni bir oyunla düzeltilmeye çalışılır.



Yalancı Sevgilim, 31 Aralık TV’de ilk kez saat 20.00’de Fox’ta!
 

fox foxtv yalancı sevgilim gökhan keser arbil turan salih güney yılbaşı yılbaşı gecesi