Yılbaşı bileti satın alma! Milli Piyango online bilet nasıl alınır?

TAKİP ET

Yeni yıla sayılı günler kala vatandaşın merakla bekledi Milli Piyango çekilişi için hazırlıklar başladı. İnternet üzerinden online olarak bilet satışlarının nasıl olduğu ve nasıl bilet alındığı araştırılmaya başladı. Vatandaşlar yılbaşı heyecanını bilet alarak arttırıyor. 12 Kasım da başlayan bilet satışları internetten nasıl alınır? Milli Piyango online üyeliği nasıl yapılır? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Büyük ikramiyenin 120 Milyon TL olduğu açıklandı. Bunun üzerine vatandaşlar hızlı bilet almak için internet üzerinden çalışmalara başladı. Yeni yılda şansını denemek isteyen oyun severler büyük ikramiye sonuçlarını heyecanla bekliyor. Milli piyango bileti internetten nasıl alınır? Milli Piyango üyeliği nasıl yapılır? 

Milli piyango biletinin internetten nasıl alınır? 

Vatandaşların heyecanla beklediği yılbaşı çekilişi için hazırlıklar devam ederken bilet almamış kişiler hızlı bilet almak için neler yapması gerektiğini araştırmaya başladı. Milli Piyango Online internet sitesine üye yapılarak mobil uygulaması üzerinden bilet satın alınır. Büyük ikramiye çekilişlerin sonuçları yılbaşı gecesi açıklanacaktır.

Milli piyango online üyeliği nasıl alınır? 

Milli piyango üyeliği yapılmasının önceliği 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye vatandaşı olunması gerekmektedir. Milli Piyango online internet sitesinin ana sayfasına giriş yapılarak sağ üst köşede bulunana 'Üye Ol' butonuna basılarak ekranda yer alan aşamalar doğru şekilde doldurulmaktadır. Üyelik kaydı ise e-posta üzerinden size bildirilecektir. 

internetten bilet alma milli piyango bileti alma milli piyango online bilet