Yılbaşı gecesinin isimleri belli oldu! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölüm konukları açıklandı

TAKİP ET

Her sene olduğu gibi yılbaşı heyecanı ekranlara yansımaktadır. Eğlenceli dakikalar geçirmemiz için gerçekleşen yılbaşı programları arasında yerini alan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü için heyecanlı bekleyiş başladı. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde hangi ünlü isimlerin olacağı ise merak konusu oldu. İşte, O Ses Türkiye Yılbaşına Özel bölüm hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye her sene olduğu gibi bu sene de Yılbaşına Özel bölümüyle izleyicilerin karşısına geçecek. Her sene farklı ünlü isimlerin katıldığı O Ses Türkiye Yılbaşına Özel bölümünde bu sene hangi isimlerin olacağı araştırılmaya başladı. 

Acun Ilıcalı sunumuyla TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan O Ses Türkiye yarışmasında bu sene jüri koltuğunda yer alan isimler; Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç ve Murat Boz yer almaktadır. Bunun yanı sıra merak edilen yılbaşı isimleri ise açıklandı. O Ses Türkiye Yılbaşına Özel bölümü ise 31 Aralım Cuma günü TV8 ekranlarında saat 20.00'da yer alacaktır. 

O Ses Türkiye Yılbaşına Özel bölümde yer alacak isimler şöyledir;

İlayda Alişan,

Merve Dizdar,

Zehra Güneş,

Murat Yıldırım,

Gökçe Bahadır,

Feyyaz Şerifoğlu,

Damla Sönmez,

Ozan Akbaba,

Hazar Ergüçlü,

Perihan Savaş

o ses türkiye yılbaşı programı isimleri yılbaşı gece o ses türkiye o ses türkiye yılbaşı özel