Yıldız Tilbe Twitter hesabını kapatıyor

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Twitter hesabını kapatmaya karar verdiğini duyurdu. Twitter'da birçok kullanıcı yeni CEO Elon Musk'ın mavi tık sahibi olanlardan 8 dolar ücret alacağına duyulması sonrasında protesto için hesaplarını Kapatma ya başlamıştı. Yıldız Tilbe konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bazıları hiçbir şeyden utanmıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Twitter hesabını kapatmaya karar verdiğini duyurdu. Şarkıcı Yıldız Tilbe yaptığı açıklamada  "Twitter artık 1 kişininmiş" diyerek Elon Musk’a karşı yapılan protestolara katılacağının sinyallerini verdi.

Twitter'ı kapatacağım Instagram'a geçeceğim

Sabah saatlerinde Twitter üzerinden bir açıklama yapan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, özellikle Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması ile beraber işlerini değiştiğini vurguladı. Yıldız Tilbe açıklamasında şöyle konuştu;

"Instagram'a geçeceğim, Twitter'ı kapatacağım. Twitter artık 1 kişininmiş, içerik çok ahlaksızca belirleniyor. Twitter'a benim için girenlerin maruz kalmalarını istemiyorum, gündemdeki biçok başlık çok çağdışı. Utanç verici, herkes aynı şeyden utanmıyor, bazıları hiçbir şeyden.".

8 dolar ücret alacağını duyurmuştu

Geçtiğimiz günlerde Twitter'ı satın alan Elon Musk, bundan sonra mavi tik olan hesaplardan aylık 8 dolar ücret alacağını duyurmuştu. Ayrıca Twitter platformunda işten çıkarmalarda peş peşe gelmişti. Elon Musk’ın bu kararı sonrasında çok sayıda kullanıcı da tepki olarak hesabını kapatmıştı.