Yıldız Tilbe vasiyetimdir diyerek paylaştı: Cenazeme gelmesin

TAKİP ET

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak bir paylaşım daha geldi. Güçlü sesi ve şarkıları kadar yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken Tilbe, vasiyetini açıkladı.

Reklam
Reklam

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan Yıldız Tilbe, son yaptığı paylaşımda takipçilerine vasiyetini açıkladı. Cenazesine hiçbir politikacı ve siyasetçinin gelmesini istemediğini söyleyen Tilbe, ‘Hiçbirini istemiyorum’ diyerek bunu vasiyet olarak söylediğini ve avukatına da bırakacağını da not olarak ekledi. İşte ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin gündem olan paylaşımının detayları…

‘CENAZEME GELMESİNLER’

Sesi ve şarkılarıyla herkesi kendisine hayran bırakan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesaplarını da aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Son olarak Twitter hesabından bir paylaşım yapan ve takipçilerine vasiyetini açıklayan Tilbe, ‘Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin. Buradan size söyleyeyim vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım. Öldüğüm zaman cenazeme 1 tane politikacı, siyasetçi istemiyorum. Gelmesinler.’ dedi.

‘GELİRSE TAŞLAYIN’

Sevenlerine seslenen ünlü şarkıcı, ‘Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize. 1 politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah’ın izniyle. Belki birkaçını da götürürüm. Hiçbirini istemiyorum.’ notunu da ekledi. Yıldız Tilbe’nin vasiyetimdir diyerek yaptığı bu paylaşım gündem oldu. Sosyal medyanın da gündemine oturan paylaşıma çok sayıda yorum geldi.