Yılın aşk bombasında yeni gelişme! Edis ve Çağla Şikel evleniyor mu?

TAKİP ET

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen popçu Edis ve manken Çağla Şikel ile ilgili yeni iddialar gündeme bomba gibi düştü. Edis ve Çağla Şikel'in evleneceği öne sürüldü.

Reklam
Reklam

32 yaşındaki genç popçu Edis ve 43 yaşındaki manken Çağla Şikel hakkında aşk iddiaları son dönemlerde magazin kulislerinde konuşuluyor. Çiftin el ele görüntülerinin de olduğu öne sürülürken evlilik iddiası sosyal medyayı çalkaladı. Edis ve Çağla Şikel arasındaki yaş farkı da sık sık gündeme otururken ünlü popçunun ünlü mankene evlenme teklifi ettiği öne sürülüyor.

Yılın Aşk bombasında yeni gelişme

Çağla Şikel Edis aşkı gündemden düşmezken şimdi de evlilik iddiaları gündeme geldi. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre ünlü popçu Edis defalarca Çağla Şikel'e evlenme teklif etti.

Emre Altuğ ile evliliğinden 2 çocuğu bulunan ve sonrasında evlenmeyen Çağla Şikel'in evlilik düşüncesine sıcak bakmadığı da Gelen iddialar arasında yer alıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre ünlü popçu Edis, Çağla Şikel'e geçtiğimiz yaz evlenmek istediğini söyledi. Ancak İki çocuğu bulunan Çağla Şikel'in bu teklife sıcak bakmadığı iddia edildi.