YKS 2022 AYT sınav soruları kolay mı, zor mu? AYT Edebiyat, Matematik soruları kolay mıydı?

TAKİP ET

2022 YKS sınavının ikinci oturumu olan AYT sınavı ile ilgili merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor. AYT sınavının zor mu yoksa kolay mı olduğuna dair yorumlar yavaş yavaş gelmeye başladı. Dün yapılan TYT sınavının ardından sosyal medyadan binlerce paylaşım gelmiş ve sınavla ilgili çok sayıda yorum yapılmıştı. Şimdi ise gözler AYT sınavına çevrildi.

Reklam
Reklam

2022 YKS sınavının ikinci oturumu olan AYT sınavı ile ilgili merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor. AYT sınavının zor mu yoksa kolay mı olduğuna dair yorumlar yavaş yavaş gelmeye başladı. Dün yapılan TYT sınavının ardından sosyal medyadan binlerce paylaşım gelmiş ve sınavla ilgili çok sayıda yorum yapılmıştı. Şimdi ise gözler AYT sınavına çevrildi. AYT sınavı ile ilgili sınava giren adaylardan yorumlar gelmeye başladı. Sosyal medyada paylaşım yapan adaylar, sınavla ilgili görüşlerini paylaşmaya başladı. TYT sınavının ardından YKS 2022’nin ikinci oturumu olan AYT sınavı hakkında detaylar merak edilirken Edebiyat, Matematik ve diğer sınav sorularının kolay mı yoksa zor mu olduğu araştırılıyor. Peki, AYT sınav soruları kolay mı, zor muydu? AYT Edebiyat, Matematik sınav soruları kolay mıydı? İşte detaylar…

AYT Sınav Soruları Nasıldı?

Bugün YKS sınavının ikinci oturumu olan AYT sınavına giren adaylar, sınav soruları ile ilgili görüşlerini bildirmeye başladı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre sınavın zor olduğunu da söyleyenler var kolay olduğunu da. Bazı sosyal medya kullanıcıları sınavda çalıştığı yerlerden soru geldiğini söylerken bazıları ise soruların zorluğundan şikayet etti. AYT sınav soruları ile ilgili yorumlar ikiye bölünmüş durumda. Bir grup sınavın kolay olduğunu söylerken bir grup ise soruların çok zor olduğunu belirtiyor. 

AYT Edebiyat Soruları Zor Muydu?

Sınava giren adaylardan sosyal medyada paylaşım yaparak görüş bildirenlerin çoğunluğu ise Edebiyat sınav sorularının zorluğundan şikayet ediyor. AYT Edebiyat sorularının zor olduğunu ve eleyici bir sınav olduğunu söyleyenlerin sayısı çoğunlukta.