Yoldan geçen maganda kadını yumrukladı

TAKİP ET

İzmir'de genç bir kadın sokakta yürüdüğü anda tanımadığı bir kişi tarafından sokak ortasında yumruklandı. Yakalanan zanlı "Uyuşturucunun etkisindeydim" dedi.

Reklam
Reklam

İzmir Konak'ta gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Alsancak Mahallesi, Ali Çetinkaya Bulvarı'ndaki bir mağazada çalışan 26 yaşındaki Tuğba S adlı genç kadın sabah saatlerinde sokak ortasında tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Yabancı uyruklu 34 yaşındaki İbrahim T. durup dururken genç kadına yumruk attı. Kadın aldığı darbeyle yere düşerken saldırgan hiçbir şey yokmuş gibi yoluna devam etti. Baygınlık geçiren genç kadının yardımına sokaktaki vatandaşlar koştu. Hastaneye kaldırılan kadın, taburcu olduktan sonra şahıstan şikâyetçi oldu.

UYUŞTURUCU ALMIŞ
Olay sonrası bir kişi İbrahim T'yi takip ederek polise yakalattı. Gözaltına alınan zanlı, uyuşturucu maddenin etkisinde olduğunu söyledi. Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu İbrahim T. tutuklandı.
GÜVENLİK KAMERASI OLAYI KAYDETTİ
Öte yandan, yaşanılan o anlar güvenlik kameraları tarafında kaydedilirken kamera kayıtlarında İbrahim T. Adlı şahıs kolları açık bir şekilde yürüyor. Ardından karşı yönden gelen Tuğba S'ye yumruk atıyor. Kadın yere düşüyor.
 

İzmir Maganda