Yonca Evcimik kimdir? Yonca Evcimik nereli, kaç yaşında? Yonca Evcimik Instagram hesabı nedir?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konukları arasında 90'lara damgasını vuran sanatçılar arasında yer alan Yonca Evcimik bulunuyor. Ünlü konukların yer alacağı Şarkılar Bizi Söyler'in merakla beklenen yeni bölüm konukları arasında olan Yonca Evcimik hakkında tüm detaylar araştırılmaya başlandı. Ünlü şarkıcının özel hayatı mercek altına alındı.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konukları arasında 90’lara damgasını vuran sanatçılar arasında yer alan Yonca Evcimik bulunuyor. Ünlü konukların yer alacağı Şarkılar Bizi Söyler’in merakla beklenen yeni bölüm konukları arasında olan Yonca Evcimik hakkında tüm detaylar araştırılmaya başlandı. Ünlü şarkıcının özel hayatı mercek altına alındı. Her hafta birbirinden özel konukları ağırlayan ve ekranda tam bir müzik şöleni yaşatan Şarkılar Bizi Söyler bu hafta yine çok ünlü isimleri ağırlayacak. Programın konukları arasında yer alan sanatçılardan biri de Yonca Evcimik olacak. Peki, Yonca Evcimik kimdir? Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik Istagram hesabı nedir? Yonca Evcimik Çılgın Bediş dizisinde kaç yaşında? İşte Yonca Evcimik şarkıları, biyografisi ve tüm merak edilenler…

Yonca Evcimik Kimdir?

16 Eylül 1963 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yonca Evcimik, sanat hayatına 1977 yılında çocuk tiyatrosu ile adım attı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yüksek Bale Bölümü’nden mezun olan sanatçı, 1978-1990 yılları arasında müzikallerde uzman dansçı ve şarkıcı olarak çalıştı. Yine aynı tarihlerde çok sayıda tiyatroda oyunculuk yaptı. Tarihler 1979’u gösterirken Şan Tiyatrosu’na girdi. Kariyeri boyunca çok sayıda TV projesinde yer alan sanatçı, 1993 yılında Karambol Show isimli bir Show programı hazırlayıp sundu. 1996 yılında Çılgın Bediş adlı dizide başrol oynadı. Döneminin en çok izlenen dizisi olan Çılgın Bediş, günümüze kadar toplam 18 kez yayımlandı. 2006 yılında Benimle Dans Eder Misin adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. 2007 yılında Cumartesi günleri yayınlanan Yoncimik Harikalar Diyarı isimli çocuk programını sundu. Ayrıca prodüksiyon çalışmaları bulunan Evcimik, 2013 yılında internette yayın yapan bir web televizyon kanalı açmıştır. Bu kanalda, Yeliz, Çiğdem Tunç gibi ünlü isimler program yapmaya başlamıştır. Söz konusu programlar belli bir yayın akışı içerisinde sürekli güncellenerek yayın hayatına devam etmektedir.



Yonca Evcimik Instagram Hesabı Nedir?

Instagram’da ‘yoncaevcimik’ kullanıcı ismine sahip olan sanatçının 398 bin takipçisi bulunuyor.



Yonca Evcimik Albümleri

-    Abone

-    Kendine Gel

-    Yonca Evcimik ‘94

-    I’m Hot For You

-    Günaha Davet

-    Herkes Baksın Dalgasına 

-    15.