Yonca Türkman kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Yonca Türkman öldü mü?

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Yonca Türkman'ın vefat haberi magazin dünyasını derinden sarstı. 15. Kattaki evinin balkonundan düşen Türkman'ın ölüm haberi sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Ünlü oyuncunun evde yalnız olduğu aktarılırken ölümüne ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenildi. Türkman'ın vefat haberinin ardından özel hayatı merak konusu oldu. Oyuncunun yaşı, memleketi ve oynadığı diziler araştırılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Yonca Türkman’ın vefat haberi magazin dünyasını derinden sarstı. 15. Kattaki evinin balkonundan düşen Türkman’ın ölüm haberi sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Ünlü oyuncunun evde yalnız olduğu aktarılırken ölümüne ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenildi. Türkman’ın vefat haberinin ardından özel hayatı merak konusu oldu. Oyuncunun yaşı, memleketi ve oynadığı diziler araştırılmaya başlandı. Rol aldığı diziler ve başarılı performansıyla adından sıkça bahsettiren oyuncu Yonca Türkman, İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesindeki evinin balkonundan düştü. Evinin balkonundan bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını oyuncunun vefatı sevenlerini yassa boğdu. Preki, oyuncu Yonca Türkman kimdir? Yonca Türkman kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Evinin Balkonundan Düştü

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan 15. kattaki evinin balkonundan bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybeden Yonca Türkman’ın evde yalnız olduğu aktarıldı. Ünlü oyuncunun ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı.

 

Yonca Türkman Kimdir?

41 yaşında olan oyuncu Yonca Türkman, İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun. Uzun yıllar boyunca kurumsal firmalarda tekstil mühendisi olarak çalışan Türkman, birkaç yıl önce iş hayatına ara verdi ve tiyatro ve müzik alanlarıyla ilgilenmeye başladı.

Yonca Türkman'ın Oynadoğı Diziler

- İyilik

- Yalnız Kurt

- Evlilik Hakkında Her Şey

- Adı Sevgi

Ünlü youncu aynı zamanda Hepsiburada, Spotfy ve Bosh reklamlarında da oynamıştır.