Youtube Android için bir uyku zamanlayıcısı üzerinde çalışıyor

TAKİP ET

YouTube Music'te belirli bir artıştan sonra oynatmayı duraklatmak için bir uyku zamanlayıcısı var. Bu, özellikle Google Play Müzik'in yıllar önce sunduğundan beri uzun süredir istenen bir özellikti.

Reklam
Reklam

Yeni Android 13 medya oynatıcı için de destek ekleyen YouTube Music'in en son sürümüne bakarak anlayabildiğimiz kadarıyla, uyku zamanlayıcısı oynatma kontrollerinin içinde bir yerde alt sayfa olarak görünecektir.

Sağ üst köşedeki üç noktalı taşma menüsü en olası erişim noktasıdır, ancak kapak resmine dokunduğunuzda paylaşma, indirme, çalma listesine ekleme ve radyonun yanında görünen uyku zamanlayıcısı daha kullanışlı olacaktır.

YOUTUBE MUSİC UYKU ZAMANLAYICISI

Karşılaştırıldığında, Play Müzik biraz zahmetli bir işlem için uyku zamanlayıcısını ana ayarlar listesine yerleştirdi. Genel olarak, yaklaşım, bu yılın başlarında Android için Apple Music'e eklendiğinden çok farklı olmamalıdır.

YouTube Music, beş dakika daha ekleme veya hemen iptal etme özelliğiyle etkin bir zamanlayıcıda kalan süreyi gösterir. Muhtemelen sürecin başlangıcında daha yüksek artışlar ekleyebileceksiniz.

Müzikle uykuya dalmanıza ek olarak, bir zamanlayıcı özellikle molaları planlamak için kullanışlıdır. YouTube Music'in uyku zamanlayıcısının ne zaman başlayacağı henüz belli değil.