Youtube Mp3 dönüştürücü siteleri hangileridir? Mp3 dönüştürücü nasıl kullanılır?

TAKİP ET

Dünyanın en fazla kullanılan video izleme platformu olan Youtube'de videoları Mp3 formatına dönüştürme merak ediliyor. Müzik severler, Youtube Mp3 dönüştürücü siteleri hangileridir? Mp3 dönüştürücü nasıl kullanılır? soruları merak ediliyor.

Reklam
Reklam

Gün içerisinde sıklıkla müzik dinleyen insanların en merak ettiği konular Youtube üzerinden videoları Mp3 olarak nasıl dönüştürebilecekleridir. Müzik severler intenetleri olmadığı zamanlarda telefonlarına indirdikleri müzikleri dinlemek için Mp3 olarak dönüştürüp sonrasında indirme işleminin nasıl yapılacağını merak ediyor.

Dünyanın en büyük video oynatma platformu Youtube üzerinden videoların formatını Mp3 olarak değiştirerek telefonuna indirme işlemi ve bu işlem için en fazla tercih edilen siteler merak ediliyor.

Mp3 dönüştürücü site nedir?

Mp3 dönüştürücü siteler video formatı olan Mp4 videoları Mp3 formatına dönüştüren sitelerdir. Seste herhangi bir kayıp olmazken Mp3 formatı Mp4 formatına göre daha küçük boyutludur.

Mp3 dönüştürme siteleri kullanım

Basit bir arayüz ve kullanımı olan Mp3 dönüştürücü sitelere girildikten sonra videonun Youtube URL adresi Mp3 dönüştürücü sitenin motoruna kopyala – yapıştır yapılarak eklenir. İşleme devam edilerek videonun Mp4 olan formatı Mp3’e dönüştürülür.

Ücretsiz Mp3 dönüştürücü siteleri

Mp3 dönüştürücü siteleri çok sayıda bulunsa da bazı siteler diğerlerine göre daha fazla kullanılmaktadır. Mp3 dönüştürücü site denildiği zaman akla ilk gelen site youtubemp3donusturucu.co adresidir.

youtubemp3donusturucu.co üzerinden Mp3 dönüştürme

youtubemp3donusturucu.co adresi üzerine girildikten sonra Youtube’de izlenen videonun URL’si sayfa üzerinde ki ilgili alana yazılır. Dönüştür seçeneğine tıklanarak video Mp3 olarak dönüştürülebilir. Öte yandan youtubemp3donusturucu.co sayfasında şarkı veya sanatçı ile arama özelliği de bulunmaktadır.

youtubemp3donusturucu.co adresinde hangi tür müzikler dönüştürülebilir?

Sayfa üzerinden URL adresi bulunan tüm şarkılar için Mp3 dönüştürücü kullanılabilir. Buna göre;

Pop şarkıları MP3 dönüştürme

Rap şarkıları MP3 dönüştürme

Rock şarkıları MP3 dönüştürme

Metal şarkıları MP3 dönüştürme

Altenatif Rock şarkıları MP3 dönüştürme

Klasik şarkıları MP3 dönüştürme

Dini şarkıları MP3 dönüştürme

Halk müziği şarkıları MP3 dönüştürme

Elektronik müzik şarkılarını MP3 dönüştürme

Enstrümantal şarkıları MP3 dönüştürme

Caz şarkıları MP3 dönüştürme

İşlemleri yapılabilmektedir.

youtubemp3donusturucu.co sistemi üzerinden Mp3 dönüştürme seçenekleri nelerdir?

youtubemp3donusturucu.co sitesi üzerinden farklı seçenekler ile Mp3 dönüştürme işlemi yapılabilmektedir. Buna göre;

youtubemp3donusturucu.co URL ile MP3 dönüştürme

youtubemp3donusturucu.co video adı ile MP3 dönüştürme

youtubemp3donusturucu.co sanatçı adı ile MP3 dönüştürme

İşlemi yapılabilir.

youtubemp3donusturucu.co video adı veya sanatçı adı ile Mp3 dönüştürme

Adreste bulunan arama kısmına gelerek istenilen müziğin, video adının veya sanatçının adı yazılarak ‘ara’ tıklanır. Gelen ekranda pek çok farklı video yer alır. Bu videolardan istenilen seçilerek Mp3 olarak dönüştürülebilir.

Aynı işlem ara kısmına sanatçı adı yazılarak da yapılabilmektedir. Bunun için Mp3’e dönüştürülmek istenen sanatçının adı yazılarak videolar taranabilir ve istenilen parça Mp3 olarak dönüştürülebilir.

 

youtube mp3 donusturucu site youtube mp3 dönüştürücü siteler youtube mp3 dönüştürme indir youtube mp3 dönüştürücü indir gezginler youtube mp3 converter indir