YouTube test çalışmalarına başladı! Televizyona rakip olmaya hazırlanıyor

TAKİP ET

YouTube, ücretli kanalların tamamen ücretsiz izlenebilmesi için bir platform hazırlığına başladı. Yeni platformu test etmeye başlayan YouTube bu sayede televizyona rakip olmaya hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Dünyanın en büyük video içerik platformlarından olan YouTube, YouTube TV sistemi sayesinde bir çok televizyon kanalına uygun fiyatlı izlenebilir hale getirdi. Ancak YouTube bu defa ücretli televizyon kanallarının tamamen ücretsiz izlenmesi için hazırlıklara başladı. Henüz Türkiye’de kullanıma sunulması da YouTube bu uygulaması sayesinde televizyonlara rakip olmaya hazırlanıyor. Söz konusu platformun test çalışmalarının başladığı öğrenildi.

Ücretli kanallar ücretsiz izlenebilecek

YouTube’un yeni sistemi sayesinde tıpkı YouTube TV gibi kablo TV kanallarını izlemek mümkün olacak. Yani ülkemizde digiturk Türksat kablo TV tivibu gibi sistemler üzerinden artık YouTube TV aboneliği de alınabilecek. Bu sayede dünyadaki birçok ücretli kanal YouTube aracılığı ile üzere ücretsiz bir şekilde izleyicilere ulaşacak. Şu anda YouTube söz konusu platformun test çalışmalarına başladı. Ancak uygulamanın Türkiye’de hayata geçip geçmeyeceği ise henüz bilinmiyor.