Yüksek doğalgaz faturası derdi son buluyor! Doğalgaz faturalarını faizsiz ve ücretsiz şekilde taksitle ödeme imkanı

TAKİP ET

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) vatandaşlara sunduğu fırsatlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi de doğalgaz faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Peki bu kampanya neleri içeriyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Sıklıkla vatandaşlar için yeni kampanyalar hazırlayan Türkiye Ekonomi Bankası, şimdi de yaptığı kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye Ekonomi Bankası, yaptığı açıklamalarla doğalgaz faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için yeni bir kampanya duyurusu yaptı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Doğalgaz fatura ödemelerinde taksit seçeneği!

Dar ve orta gelirli aileler, zorlu kış şartlarında en çok da doğal gaz faturalarını sorun olarak görüyor. Özellikle de son günlerde enflasyonun yükselmesi ile beraber doğalgaz faturalarındaki oranlar kişilerin kaygılarını artırıyor. Neredeyse herkesin ortak sorunu olan doğalgaz faturası, enflasyonun da etkisi ile daha da büyük bir sorun haline gelmeye başladı. Bunun üzerine Türkiye Ekonomi Bankası, konu ile alakalı yeni bir kampanya hazırladı. Bu kampanya kapsamında TEB Bonus kredi kartı üzerinden başlatılan kampanya ile İGDAŞ doğalgaz faturalarını faizsiz ve ücretsiz şekilde ödeme imkanı sunuyor.

Kampanyaya nasıl katılım sağlanır?

Türkiye Ekonomi Bankası'nın hazırladığı bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, doğalgaz faturalarını faiz ödemeden 3 taksite bölerek, bütçelerini zorlamadan ödeyebilecekler. Türkiye Ekonomi Bankası'nın sunduğu bu kampanyadan yararlanmak için kişiler "GAZ" yazıp 4616 SMS göndererek ya da cepteteb mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunarak katılım sağlayabilecekler. Kişiler kampanyaya katıldıktan sonra, TEB Bonus kredi kartı ile İGDAŞ şubelerinden ya da İGDAŞ'ın resmi web sitesinden faturalarına 3 taksit yapabilecek.

Doğalgaz faturası taksitlendirme kampanya tarihleri

Türkiye Ekonomi Bankası'nın vatandaşlara sunduğu bu kampanya, 1 Ekim 2021 ile 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Bunun yanı sıra verilen tarihlerin dışında kalan faturalar ya da kampanyaya katılım sağlandı tarihten önce olan faturalar, taksitli ödemeler kampanyasına dahil edilmeyecek.Taksitlendirme işlemleri, yapılan ödemeden bir gün sonra gerçekleştirilebiliyor ve kişiler, TEB’e ait tüm POS’lardan ya da BONUS POS’lardan taksitler tahsil edilebiliyor. Ancak işlem yapılan tarih ile ekstre kesim tarihi aynı ise taksitlendirme yapılamıyor.

doğalgaz faturası teb fatura