Yüzde 290 artış var, nakdi destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Hemen hesabınızı kontrol edin!

TAKİP ET

Müjdeli haber bu sabah verildi! Nakdi destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı Üstelik yüzde 290 artışla. Az önce bakan sosyal medyadan attığı twitle duyurdu. Üstelik ödeme sayısı da yıllık 5'e çıkarıldı. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren haberin detayları haber portalımızda…

Reklam
Reklam

Hemen hesabınızı kontrol edin. 2022 yılı itibari ile ödeme miktarı yüzde 290 arttırılan nakdi destek ödemeleri hesaplara geçmeye başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bizzat sosyal medya hesabından tweet atarak Müjdeli haberi vatandaşlarla paylaştı. Üstelik yıllık ödeme sayısı da 3'ten 5'e çıkarıldı. Faizsiz olarak veriliyor başvuru yapanlar bugün hesaplarından çekebiliyor. Detaylar haberimizin devamında…

Yüzde 290 artış var, nakdi destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Hemen hesabınızı kontrol edin! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bu sabah saatlerinde herkesi mutlu edecek Twiti sosyal medya hesabından attı. 2022 yılı itibari ile verilen maddi destek ödemelerini duyuran bakan Kirişçi, Yılda 3 defa yapılan avans ödemelerinin sayısının 5'e çıkarıldığını da bildirdi. Üstelik faizsiz avans ödemeleri 2022 yılında yüzde 290 arttırılarak veriliyor. Ödemelerden pancar eken 28 bin 800 çiftçi yararlanabiliyor ve 490 milyon nakdi avans ödemesi yatıyor. Ödemeler banka hesaplarına doğrudan yatırılıyor o yüzden herhangi bir bildirim yapılmıyor. Başvuru yapan vatandaşlar hemen hesaplarını kontrol edebilir ve bugün itibariyle nakdi destek ödemelerini kullanmaya başlayabilir.

Yüzde 290 artışla yatacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren nakdi destek ödemeleri ile ilgili detayları sabah saatlerinde sosyal medya hesabından attığı tweet ile duyurdu. Bakan Kirişçi konuya ilişkin yaptığı paylaşımında daha önce yılda 3 defa verilen destek ödemelerinin artık yılda 5 kez ödeneceğini bildirdi. Faizsiz nakit avans olarak verilen ödemelerden pancar üreten Çiftçiler faydalanacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabından Müjdeli haberi verirken bir ton pancar için verilen avans ödemesinin yüzde 290 artışla 18 liradan 70 liraya çıkarıldığını bildirdi.
 

Ödemeden 28 bin 800 çiftçi faydalanacak

Sabah saatlerinde konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir tweet atan ve müjdeli haberi paylaşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Türk şeker ile yapılan sözleşmeli tarım kapsamında bu yıl pancar üretimi yapan 28 bin 800 çiftçiye toplam 490 milyon lira nakdi avans ödemesi yapılacağını bildirdi. Bakan Kirişçi Çiftçilere bir müjdeli haber daha verirken yılda 3 defa yapılan avans ödemelerinin sayısının da 5'e yükseldiğini ifade etti. Pancar Ekim ve sulama yapan çiftçilerin elektrik ve motorin masraflarında kullanılması için TÜRKŞEKER tarafından faizsiz olarak sağlanan nakit avansı imkanınız ödeme tarihlerini de açıklayan bakan Kirişçi, 24 Mayıs tarihi itibarıyla ödemelerini hesaplara yapmaya başladığını bildirdi.