Yüzü daha yeni gülüyordu! Geride "Ya genç yaşta ölürsem" dediği o video kaldı

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli depremde günlerdir enkaz altından çıkarılmayı bekleyen fenomen Taha Duymaz'dan vefat haberi geldi. Günlerdir kurtarılmayı beklerken kardeşiyle birlikte hayata gözlerini yumdu. Dilan Polat sosyal hesabı üzerinden haberin doğruluğunu onayladı. Oysa Taha'nın şansı daha yeni dönmüştü...

Reklam
Reklam

Günlerdir merakla Taha Duymaz’ın enkaz altından çıkarılması bekleniyordu. Ortaya çıkan yalan haberler için CZN Burak ile ablası Semiha Duymaz bir video yayınlamıştı. Videoda “Asılsız haberlere inanmayın, umutla bekliyoruz. Bu haberleri duyunca panik oluyorum.” demişti. Ancak acı haberin geldiği doğrulandı.

“Geleceğe dair planlar kurmuyorum”

Taha Duymaz, verdiği bir röportajda “Yarına kalır mıyım, bilmiyorum. Bu kafadayım, az yaşayacağımı düşünüyorum. Geleceğe dair planlar kurmak istemiyorum. Hayal kursam da zaten aileme bakmaya devam ederdim. Hep iyi biri olmaya çalışıyorum” ifadelerini kullanmıştı. Mahallesindeki çocuklara yardım eden ve daima güler yüzüyle bilinen biriydi.

“Belki büyümeyeceğim”

Taha duymaz bir başka röportajında ise “Belki 19, 20, 25 yaşında öleceğim. Yaptırayım da mutlu mutlu gideyim. Kimse karışsın istemiyorum. İnsanların hayatına bu kadar karışmayı bıraksınlar.” Geride bıraktığı güler yüzü, insanlara yardımları ve değişmeyen samimiyeti kaldı.