Zafer Algöz Erşan Kuneri Övmek İçin Gibi Dizisine Laf Atınca Olanlar Oldu: Feyyaz Yiğit Kim?

TAKİP ET

Erşan Kuneri tartışmaları sürüyor. Twitter'da Zafer Algöz yer aldığı Erşan Kuneri dizisiyle Gibi dizisinin karşılaştırmasına dair atılan bir tweete yanıt verdi. Zafer Algöz'ün yanıtı ortalığı karıştırırken hızını alamadı ve Feyyaz Yiğit'i de aşağılayınca olanlar oldu.. Feyyaz Yiğit ve Zafer Algöz neden kavga etti? Olay ne?

Reklam
Reklam

Cem Yılmaz'ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisine dair beklenen tartışmalar yapıldı.

Her Cem Yılmaz filmi, gösterisi ve dizisi sonrası yapılan klasikleşen "Komik değil" tartışmaları yine beklenildiği gibi gelişti. Ancak bu sefer Cem Yılmaz tarafından bu tweetlere yanıt gelince ortalık karıştı.



Erşan Kuneri eleştirileri Twitter'da gündem olurken bu yorumlara Cem Yılmaz başta olmak üzere Zafer Algöz'de cevap verince gündemden düşmedi.

İlk olarka Cem Yılmaz diziye dair yapılan bir tweeti alıntıladı ve cevap yazdı. Ancak alıntıladığı kişi ile Yılmaz arasında bir tartışma gelişmedi hatta konu oldukça tatlı gelişti. 

Ancak daha sonra Zafer Algöz'ün bir tweete yaptığı yorumlar ortalığı karıştırdı. 

Bir Twitter kullanıcısı "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi." diye yazınca Zafer Algöz bu tweete "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" diye yanıt verdi. 



Zafer Algöz'ün bu yanıtı "Kendi işini övmek için bir başkasını yermek sadece antipati kazandırır" yorumlarına sebeb olurken Algöz yorumları görmezden gelip vites yükseltti. 

Zafer Algöz kendisine gelen "Zafer Abi bu işin uzmanı sensin ama seyirci olarak söylüyorum Gibi başka bir şey.  Keşke sen ve Cem Abi Gibi'de bir bölüm de olsa oynasanız. Off ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek. " yanıtına verdiği cevapla yeni bir tartışma başlattı.

Algöz bu tweete "Feyyaz Yiğit komedisi mi" diye yanıt yazınca olanlar oldu. Twitter'da bu tweetten sorna pek çok kişi Feyyaz Yiğit'e sahip çıkarak Zafer Algöz'e olan sinirini Erşan Kuneri dizisinden çıkardı. Erşan Kuneri'nin komik olmadığına dair tweetlerin ardı arkası kesilmedi..