Zafer Algöz yeni dizi anlaşması! Zafer Algöz hangi dizi ile anlaşma sağladı?

TAKİP ET

Usta oyuncu Zafer Algöz, son zamanlarda sık sık gündem de yer alıyor. Kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri dizisi hakkında çıkan tartışmalar ile gündem de olan ünlü oyuncu, yeni projesi için anlaşma sağladı. İşte Zafer Algöz'ün yeni projesi ile ilgili detaylar…

Reklam
Reklam

Usta oyuncu Zafer Algöz, oyunculuk yeteneğinin yanı sıra yazmış olduğu kitaplar ve youtube’da sanat dünyasının arka planında neler yaşandığını anlatmış olduğu videolarla da gündem de yer alıyor. En son Netflix dizisi olan Erşan Kuneri’de yer alan Zafer Algöz, diziler için vazgeçilmez isimler arasında yer alıyor. Usta oyuncu uzun zamandır Cem Yılmaz ile birlikte projeler yapıyor.

Yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin Gibi isimli diziye benzetilmesinden dolayı çıkan tartışmaların içinde bulunan usta oyuncu, sosyal medyada yapmış olduğu sert çıkışlar ile sıkça konuşuldu. Usta oyuncunun yer alacağı yeni proje belli oldu.

En son televizyon dizisi olan Üç Kuruş isimli dizi ile ekranda olan usta oyuncu, şimdi Medyapım’ın hazırlamış olduğu Ru isimli dizi ile anlaştı. Meryem Uzerli’nin de kadrosunda bulunduğu diziye dahil olan ikinci isim Zafer Algöz oldu.

Yer aldığı tüm projelerde başarıları performans sergileyen usta oyuncu, Ru dizinde de hayat vereceği Tümsek isimli karakter ile etkili bir isim olacağı bekleniyor.