Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı açıklandı! Ümit Özdağ duyurdu

TAKİP ET

Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandığa gidiyor. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine doğru geri sayım devam ederken Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı da belli oldu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, adayın ismini açıkladı.

Reklam
Reklam

2023 seçimlerine doğru siyaset gündeminde hareketlilik yaşanıyor. Seçim süreci resmi olarak başlarken Zafer Partisi de Cumhurbaşkanı adayının ismini açıkladı. 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde zafer Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oldu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Cumhurbaşkanı adayının ismini bizzat duyurdu. İşte detaylar…

ATA İTTİFAKI KURULDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kararnamesini imzalamasının ardından seçim süreci resmi olarak başladı. Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandığa gidecek. 2023 seçimleri gündemdeki yerini korurken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ‘ATA İttifakı’ kurduklarını duyurdu. Zafer Parisi’nin Cumhurbaşkanı adayının ismi de açıklandı.

ZAFER PARTİSİ’NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI SİNAN OĞAN OLDU

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaşanan yeni gelişmeleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu. Özdağ’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; ‘ATA İttifakı imza töreni ve ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın adaylığının açıklanması için düzenlediğimiz tören saat 14.00’te Zafer Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilecek.’ dedi. Özdağ bir başka paylaşımında ise ‘’Türk milleti 1921 Anayasasını savunan 2 ittifak karşısında çaresiz değildir. Artık ATA İttifakı var.’ ifadelerine yer verdi.