Zeki Çelik Roma'ya gidiyor! 7 milyon Euro teklif var

TAKİP ET

Milli futbolcu Çelik için Roma kesenin ağzını açtı. UEFA Avrupa konferans Ligi şampiyonu İtalyan ekibi Roma'nın, 7 milyon Euro teklifine milli futbolcu da sıcak bakıyor.

Reklam
Reklam

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, UEFA Avrupa konferans Ligi şampiyonu Roma, milli futbolcu Zeki Çelik yeni transferi için girişimlerine devam ediyor. İtalyan ekibi milli futbolcu sezon Başına 2 milyon Euro civarında maaş içeren bir sözleşme teklif etti. Sözleşmenin Zeki Çelik tarafından kabul edildiği iddia edilirken kulüpler arasındaki görüşmeler ise sürüyor.
 

7 milyon Euro ödemeye hazır

Milli futbolcu Zeki Çelik’i kadrosuna katmak isteyen İtalyan devi Roma Birgül futbolcunun Kulübü Lille'e 7 milyon Euro'luk teklif vermeye hazırlanıyor. Teknik direktör Mourinho’nun çok istediği Zeki Çelik için Roma Kulübü kesenin ağzını sonuna kadar açıyor.
 

Roma sezonun ikinci transferini yapacak

Milli futbolcu Zeki Çelik için görüşmelerini sürdüren Roma, anlaşma sağlanması halinde Nemanja Matic'in ardından 2. transferini de gerçekleştirmiş olacak.

Fransız ekibinde 2018 yılından bu yana forma giyen 25 yaşındaki milli futbolcu Zeki Çelik’in Kulübü ile 2023 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Geçtiğimiz yıl takımında 40 maça çıkan Zeki Çelik, 3 gol atmış ve 3 Asist yapmıştı.