Zelenski ve Macron arasında gergin anlar! Zelenskiy'nin hareketleri viral oldu

TAKİP ET

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, AB ülkelerinin liderlerini Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ağırladı. Söz konusu ziyarete Zelenskiy'nin Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a karşı tavırları damga vurdu. Zelenskiy'nin Macrona'a karşı sergilediği tavır sosyal medyada viral oldu. Vücut dili ve tavırlarıyla gündeme yerleşen Zelenskiy'nin kareleri paylaşım rekorları kırdı.

Reklam
Reklam

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, AB ülkelerinin liderlerini Ukrayna’nın başkenti Kiev’de ağırladı. Söz konusu ziyarete Zelenskiy’nin Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a karşı tavırları damga vurdu. Zelenskiy’nin Macrona’a karşı sergilediği tavır sosyal medyada viral oldu. Vücut dili ve tavırlarıyla gündeme yerleşen Zelenskiy’nin kareleri paylaşım rekorları kırdı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’u soğuk karşılamasıyla gündeme yerleşti. Kendisini Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile masaya oturmadan savaşı bitirmek istemekle suçlayan Macron’a karşı soğuk tavırlar sergileyen Zelenskiy’nin bu tavırları gündem oldu. Macron’un gülümseme ve kucaklama çabalarına rağmen Zelenskiy’nin asık suratı ve gergin tavırları son bulmadı. Tavrını ziyaret boyunca sürdüren Zelenskiy’nin bu hareketi sosyal medyada viral oldu. İşte detaylar…

Gerginlik Fotoğraf Karelerine Yansıdı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Alamnay Başbakanı Olaf Scholz, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İtalya Başbakanı Mario Draghi ile bir araya geldi. AB ülkelerinin liderlerini ağırlayan Zelenskiy’nin Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile arasındaki gerginlik fotoğraf karelerine de yansıdı. Macron, Ukraynalı yetkilileri Rusya’yı küçük düşürmeye değil, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile müzakere ederek çatışmayı sona erdirmeye çağırdığı için eleştirdikten sonra Macron ve Zelenski arasındaki gerginlik an be an kameralara yansıdı.





Soğuk Karşılama

Ortak basın toplantısının ardından Macron, kameralar önünde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’i kucaklamaya çalıştı ancak Zelenskiy’nin tereddüt ettiği anlar fotoğraf karelerine saniye saniye yansıdı. Zelenskiy’nin Macron’a karşı soğuk tavırları net bir şekilde hissedilirken Macron’un defalarca Zelenskiy’e gülümsemesine rağmen karşılık bulamadığı ve Ukrayna Devlet Başkanı’nın gözlerini başka yöne çevirdiği anlar dikkatlerden kaçmadı.