Zerrin Özer'den hayranlarına kötü haber! Açıklaması sosyal medyayı salladı

TAKİP ET

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden kendine has tarzı ile dikkat çeken Zerrin Özer'den sonra ellerini uzan haber geldi. Zerrin Özer sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Kendi isteği ile meslek kariyerini noktaladığını buyurdu. sağlık durumu ile ilgili de bilgi veren Zerrin Özer sosyal medyada gündeme oturdu.

Reklam
Reklam

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden ve sürekli taktığı güneş gözlükleri ile gündemden hiç düşmeyen Zerrin Özer, bugüne kadar birçok şarkısı ile sevenlerinin gönlünde taht kurmuştu. Özellikle son mektup ve Paşa Gönlüm şarkıları Rekorlar kıran Zerrin Özer 90'lı yılların en çok dinlenen şarkıcılarından Biri haline gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda sağlığı ile ilgili de zor günler geçiren Zerrin Özer önceki gün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak müzik kariyerini noktalama kararı aldığını duyurdu. Zerrin Özer'in bu açıklaması hayranlarını bir hayli üzdü.

Mesleki kariyerini noktaladı

Ünlü sanatçı Zerrin Özer önceki gün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kendi isteği ve iradesi ile birkaç gün önce mesleki kariyerini noktaladığını duyurdu. Ünlü sanatçının bu kararı hayranlarını Bir Hayli üzdü.

Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi

Müziğin Usta isimlerinden Zerrin Özer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birkaç gün önce kendi kararı ve isteği ile müzik kariyerine son verdiğini söyledi. Sağlık durumu ile ilgili endişe eden hayranlarına da Korkulacak bir şey olmadığını belirten Zerrin Özer, Sağlığının gayet yerinde olduğunu ve bu açıklamayı sevenlerine bir borç bildiğini dile getirdi.

64 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer özellikle 90'lı yıllara şarkıları ile damga vurmuştu. Merhum sanatçı Kerim Tekin ile olan aşkı ile de çok konuşulan Zerrin Özer, Kerim Tekin’i kaybettikten sonra adeta yıkılmıştı.