Zerrin Özer hastalığını açıklayıp sitem etti

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayla kısa süreli olarak sahnelerden uzak olacağını duyurmuştu. Özer'in sahnelere ara vermesinin sebebi merak edilen Özer'den yaşadığı rahatsızlıkla ilgili açıklama geldi.

Reklam
Reklam

Kişilik bozukluğu hastalığıyla mücadele ettiğini açıklayan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, hastalığından dolayı yaşadığı zorlukları dile getirerek sitem etti. Sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Özer’in bu paylaşımını gören hayranları da üzüntü yaşadı. Uzun süredir sakladığı hastalığını açıklayan Zerrin Özer’in sitem dolu paylaşımı gündem oldu.

ZERRİN ÖZER’DEN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam tercih eden başarılı sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz aylarda kısa süreli olarak sahneleri bıraktığını duyurmuştu. Zerrin Özer’in sahnelerden uzak kalma kararının sebebi merak edilirken ünlü şarkıcıdan yeni bir paylaşım geldi. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Özer, uzun süredir sakladığı hastalığını açıklayarak isyan etti.

‘BIKTIMK ARTIK’

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Zerrin Özer, ‘Defolup gitmek istiyorum nasıl uçlardasınız ben borderlinem ya sizler? Beni tanımıyorsunuz. Bıktım artık beni yaftalamanızdan bıktım bazı kuş beyinlilerden.’ ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımını yorumlara kapalı yaptı.

KİŞİLİK BOZUKLUĞU NEDİR?

Borderline yani kişilik bozukluğu veya diğer adıyla sınırda kişilik bozukluğu, bireyin kendisi ve başkaları hakkında düşünme ve hissetme şeklini etkileyen ve gündelik yaşantısında sorunlara sebep olan bir rahatsızlıktır. Kişilik bozukluğu, bireyin kendisi hakkında sahip olduğu öz imgeye dair sorunlar, duygular ve davranışları yönetme zorluğu ve başkaları ile ilişkilerde istikrarsızlık şeklinde de görülebilmektedir.