Zeynep Bastık ünlü oyuncu ile sarmaş dolaş görüntülendi

TAKİP ET

Tolga akış ile Geçtiğimiz aylarda boşalan Zeynep Bastık'ın yeni bir aşka Yelken açtığı iddia edildi. Güzel şarkıcının ünlü bir oyuncu ile sarmaş dolaş görüntülendiği de gelen bilgiler arasında.

Reklam
Reklam

Menajer Tolga akış ile 7 Temmuz 2021 tarihinde evlenen ve 1 yıl sonra boş olan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ünlü bir oyuncu ile sarmaş dolaş görüntülenen şarkıcının bu görüntüleri yeni aşk iddialarını beraberinde getirdi. Zeynep Bastık’ın görüntülendiği ünlü şarkıcının kim olduğu da merak konusu oldu.

Konserini yarıda kesmişti

Son dönemin sevilen isimlerinden Zeynep Bastık Geçtiğimiz günlerde Mersin'de verdiği konseri yarıda kesmek zorunda kalmıştı. Bu hareketi ile dikkatleri üzerine çeken Zeynep Bastık, kendisine yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından cevap vermişti. Zeynep Bastık sahne denerken inmesi ile ilgili olarak yaralanmaktan olduğunu belirtip "Dün akşamki konserimiz harika başlayıp, belli bir yere kadar da harika devam etti. Fakat gece daha sonra ikazlarımıza rağmen seyircilerin arasından suratıma tutulan oyuncak lazerle başlayıp yine suratımı sıyıran ve ciddi bir yaralanmadan kıl payı kurtulduğum sahneye atılan su şişesiyle devam etti. Açıkçası yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri son 3 şarkı kala bitirmek zorunda kaldım. " demişti.

Yeni bir aşk mı doğuyor?

Konserden sonra yaptığı açıklamalarla konuşulmaya devam eden Zeynep Bastık bu defa da yeni aşk iddiaları ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcının ünlü bir oyuncu ile sarmaş dolaş görüntülenmesi iddiaları beraberinde getirdi.

Basında yer alan habere göre Zeynep Bastık, Umut Kurt'un eşi Melisa İnci'nin 30. yaş doğum günü kutlamasında son dönemde yine çok konuşulan isimlerden olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile sarmaş dolaş görüntülendi. İkilinin saatler boyunca sohbet ettiği de gelen bilgiler arasında.