Zeynep doğdu! Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti gerçek mucizeyle tanıştı!

TAKİP ET

Başarılı oyuncu Taner Ölmez baba oldu. Eşi Ece Çeşmioğlu'yla doğum anına ait mutluluk ve göz yaşı dolu görüntüleri doktorları tarafından yayınlanan Taner Ölmez, gerçek mucizeyle tanıştı. Doğum sırasında eşinin elini bir an olsun bırakmayan Taner Ölmez, mutluluğunu basın mensuplarıyla paylaştı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz sene Haziran ayında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile dünya evine giren Taner Ölmez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Bir çok ünlü isminde katıldığı düğün merasiminin ardından evliliklerini bir bebekle taçlandıran çift, kızları Zeynep’i kucaklarına aldı. Doğum anında çekilen fotoğraflarını Ece Çeşmioğlu’nun doktoru Furkan Kayabaşoğlu paylaştı.

Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen doğumda, Taner Ölmez eşinin elini bir an olsun bırakmadı. Furkan Kayabaşoğlu doğum anına ait fotoğrafları sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaşarak, ” Sevgili Taner memlekette doktor olarak benden daha fazla tanınıyor orası kesin ama gerçek bir ameliyathanede ilk defa bulundu…Ve asıl mucizenin doktor değil ‘baba olmak’ olduğu gerçeği ile tanışmış oldu.” notunu ekledi.

Kızı Zeynep’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Taner Ölmez, hastane çıkışı yaptığı açıklamada, “Şu an çok heyecanlıyım. Görünce dünyam değişti. Aşırı mutluyum, kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım. 3 kilo 400 gram ve uzun boylu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sağlık durumu çok iyi. Tarif edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım. Umarım sizin de kız çocuğunuz olur” diyerek mutluluğunu basın mensuplarıyla paylaştı.

taner ölmez ece çeşmioğlu taner ölmez baba oldu