Zeytinburnu'nda bir döviz bürosuna silahlı soygun girişiminde bulunuldu

TAKİP ET

Zeytinburnu'nda döviz bürosuna silahlı bir saldırı düzenlenirken yaşanan o anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Reklam
Reklam

İstanbul  Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre 58. Bulvar Caddesi'nde bulunan bir döviz bürosunda dün öğle saatlerinde silahlı soyguncu Sercan G., döviz bürosuna girerek yüklü miktarda döviz bozduracağını söyledi. Bu yalanla birlikte iç ofise girmeyi başaran soyguncu yanında bulunan tabancayı döviz bürosu çalışanlarına doğrulttu. Sercan G., kasadaki parayı almak için vezneye geçince döviz bürosu çalışanlarıyla arasında arbede yaşanırken bu sırada şüphelide bulunan silah ateş etti. Yaşanan olayda yaralanan olmadı.

Olay sonrasında Sercan G., döviz bürosundan çıkarak kaçmaya çalıştı. Cadde esnafı kaçan şüphelinin peşine düşerek bir sokak ileride şüpheliyi yakaladılar. O sırada olay yerinden geçen devriye ekiplerinden yardım isteyen esnaf, Sercan G.'yi polise teslim etti. Vatandaşlar da o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin incelemelerinde şüphelinin üstünde yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 3 bin 415 Euro ve 970 Dolar ele geçirildi. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 

Soygun zeytinburnu