Ziraat Bankas'ndan müşterilerine fırsat Kredi erteleme nasıl yapılır?

TAKİP ET

İnternet üzerinden sıklıkla araştırılan Ziraat Bankası kredi erteleme seçenekleri popülerliğini koruyor. Kredi kartı ve kredi borcu olanların merak konusu olduğu Ziraat Bankası kredi erteleme borçları için 2021 yılına özel fırsatlar verilmektedir. Ziraat bankası kredi erteleme hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Ziraat Bankası’ndan kredi çeken ya da kredi borcu olan müşterilere erteleme işlemi sunulmaktadır. Bu işlem telefon bankacılığı ya da banka şubelerden yapılabilir. Bankaların şubelerine gitmeden de mobilden işlemler gerçekleştirilebilir. Ziraat Bankası son güncellemelerin ardından SMS servisiyle de kredi erteleme yapılabilmektedir.
Ziraat Bankası SMS’le kredi erteleme

Ziraat Bankası’na ait kredi kartı borcu olanlar erteleme işlemi için KARTERTELE boşluk TC kimlik numarası yazılarak 4757’ye gönderim sağlanır.

Kredi borçları için erteleme ise KMHERTELE boşluk TC kimlik numarası yazılarak 4757’ye gönderim sağlanır.

Kredilerin direk borçlarını yapılandırmak isteyen kişiler KREDIERTELE boşluk TC kimlik numarası yazılarak 4757’ye gönderilir. Ziraat Bankası kredi erteleme işlemi
2020 Yılında başlayan pandemi sürecinden dolayı birçok kişi ekonomik sıkıntılar yaşaması üzerine kredilere başvuruldu. Ziraat Bankası müşterilerine fırsat sunmaya devam ederken kredi erteleme de yapılacağını açıkladı. Bunun yanı sıra kredi kartı borçlarını ertelemek veya direkt kredi erteleme yapılabilmektedir.
Kredi erteleme işlemi sadece bir kere yapılacaktır. Kredi erteleme işlemi 31 Aralık 2020 tarihinden önce çekilen krediler için geçerli olacaktır.
 

kredi erteleme ziraat bankası kredi kartı borç erteleme