Ziraat Bankası 120 ay vadeli konut kredisi

TAKİP ET

Ziraat Bankası ev almak isteyen ve konut kredisi kullanmak isteyen kişilere 120 ay vade ile %1.37 faiz oranı ile kredi imkanı sağlamaktadır. Krediden faydalanmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir.

Reklam
Reklam

Ziraat Bankası, yeni bir kont kredisi kampanyasını müşterilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 120 ay vade ile sunulacak olan konut kredisi sayesinde ev sahibi olmak isteyen kişiler uygun vadeler ile kredi çekebilecekler.

Ziraat Bankası 120 ay vadeli konut kredisi özellikleri nelerdir?

Ev almak isteyen ve kredi çekmek isteyen kişiler için Ziraat Bankası 120 ay vadeli konut kredisi imkanı sağlamaktadır.  Kredinin %1.37 faiz oranı bulunmakla beraber 120 ay da vadesi bulunmaktadır. Krediden yararlanmak isteyen kişilerin 3 ay ertelemeli 120 ay vadeli kredinin %1.37 faiz oranı ile sunulmaktadır.

Konut kredisinden faydalanmak isteyen kişilere eve yapılan ekspertiz değerlendirmesinin ardından belirlenen değerin %80’i kadar kredi kullanılabilmektedir. Geriye kalan kısım ise peşinat olarak verilmektedir. Yani 250 bin TL bir ev satın almak isteyen kişi 200 bin TL kredi kullanabilmektedir.

ziraat bankası konut kredisi ziraat bankası konut kredisi hesaplama ziraat bankası konut kredisi başvuru ziraat bankası konut kredisi yapilandirma 2021 ziraat bankası konut kredisi hayat sigortası ne kadar