Ziraat Bankası biraz önce açıkladı! Ev almak isteyenlere 100 bin TL, nakit para isteyenlere 40 bin TL veriliyor! Öğleden sonra hesapta

TAKİP ET

Ziraat Bankası'ndan emeklilere ayrıcalıklı kredi hizmetleri: Ev almak isteyenlere 100 bin TL, günlük ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere 40 bin TL anında nakit ödeme yapılacak!

Reklam
Reklam

Ülkemizin kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, bu özelliğini avantajlı bir şekilde değerlendirerek emekli vatandaşlar amacıyla düşük faizli gereksinim ve konut kredisi kampanyaları düzenlediğini duyurdu. Banka, alakalı kredi hizmetlerinin ayrıntılarını ve misal hesaplama tablolarını kamuoyu ile paylaştı. 

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan kelepir yarı fiyatına! 22.000 TL'ye arsa, 170.000 TL'ye işyeri ve 303.000 TL'ye 2+1 daire satışı


Mest etti! Ziraat Bankası kartı olanlara müjde verildi! Ziraat Bankası kartı olanlara 100 TL veriliyor! Bugün başladı


Faizler dip yaptı! Vatandaş akın etti! İşte Ziraat Bankası ve Halk Bankası 20 bin TL, 50 bin TL, 100 bin TL düşük faizli ödeme tabloları


Ziraat Bankası kartı ve hesabı olanlar müjde: IBAN numaranıza karşılıksız para yatacak! Yarına kadar geçerli, hemen kullanmazsanız yanıyor!


Emekli dostu Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank duyurdu: Emeklinin darboğazdan kurtulması için 4750 TL nakit para veriliyor




 

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı İhtiyaç Kredisi Büyük İlgi Görüyor


Ziraat Bankası emekli müşterileri amacıyla özel olarak geliştirmiş bulunduğu tüketici kredisi kampanyasını duyurdu. Azami vade adedi 36 ay, başlangıç faiz seviyesi yüzde 1,55 olan kredi hizmetinin misal hesaplama tabloları yayınlandı.

·    Kredi tutarı: 20 bin TL

·    Faiz seviyesi: Yüzde 1,55

·    Vade adedi: 36 ay

·    Kredi tahsis ücreti: 105 TL

·    Aylık taksit tutarı: 767,12 TL

·    Kredi tutarı: 40 bin TL

·    Faiz seviyesi: Yüzde 1,69

·    Vade adedi: 36 ay

·    Kredi tahsis ücreti: 210 TL

·    Aylık taksit tutarı: 1.576,38 TL


 

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisine Akın Edildi! 


Ziraat Bankası emekli müşterilerinin başlarını soktukları çatıların kendi evleri olması amacıyla geliştirmiş bulunduğu konut kredisi kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Banka, alakalı hizmetinin üst limitinin satın alınacak olan konutun satış fiyatına göre farklılık göstereceğini, azami vade adedinin 120 ay bulunduğunu ve başlangıç faiz seviyesinin yüzde 1,29 bulunduğunu bildirdi. Hem de banka, alakalı kampanyasına dair misal hesaplama tablolarını da yayınladı.

·    Kredi tutarı: 100 bin TL

·    Faiz seviyesi: Yüzde 1,29

·    Vade adedi: 120 ay

·    Kredi tahsis ücreti: 500 TL

·    Aylık taksit tutarı: 1.642,87 TL

·    Kredi tutarı: 1 milyon TL

·    Faiz seviyesi: Yüzde 1,34

·    Vade adedi: 120 ay

·    Kredi tahsis ücreti: 5.000 TL

·    Aylık taksit tutarı: 16.801,20 TL

Emekli maaşı hesabının taşınmasına yönelik verdiği talimatın banka doğrultusundan işleme sokulmasından sonra bankanın mobil programı ve bankanın internet bankacılığı kanalı aracılığı ile tüketici kredisi hizmetine müracaatte yapılabilmektedir. Konut kredisi kampanyasından yararlanmak amacıyla ise banka şubelerinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.