Ziraat Bankası biraz önce açıkladı vatandaşlar akın etti! Market, kafe, giyim alışverişlerine 200 TL indirim hediye edilecek!

TAKİP ET

Ziraat Bankası market, kafe, giyim alışverişleri için hediye para veriyor. Bu anlamda vatandaşlar alışveriş yaparken bu parayı kullanmak için detayları araştırıyor. İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Reklam
Reklam

Ülkemizin en mühim kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, emekli maaşını kendi bünyesinden alan sahip olunan müşterileri amacıyla harcadıkça kazan kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka 30 Haziran tarihine kadar başvurulara açık olan ve kampanya kapsamında 200 TL armağan lira kazanılacağını garanti eden yeni kampanyasının detaylarını paylaştı. 


 

Ziraat Bankası’ndan Emekli Müşterilerine Alışveriş Hediyesi!


Ziraat Bankası biraz önce açıkladı vatandaşlar akın etti! Market, kafe, giyim alışverişlerine 200 TL indirim hediye edilecek! Ziraat Bankası 30 Haziran tarihine kadar Bankkart’ları aracılığı ile kafe, restoran, sağlık, giyim, market ve optik harcaması yapan bütün müşterilerine, armağan lira vereceğini bildirdi. 500 TL’ye ulaşan her harcama amacıyla 50 TL, toplamda ise 200 TL tutarında armağan lira mükafatı tarifleyen banka, söz hususu kampanyanın sadece emekli müşterileri amacıyla geçerli olduğunu belirtti.


 

Ziraat Bankası Emekli Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022 Başladı 


Ziraat Bankası’nın emekli müşterileri amacıyla özel olarak geliştirmiş bulunduğu alış veriş kampanyasına 30 Haziran tarihine kadar hem Bankkart’ın mobil programı hem de bankanın SMS kanalı aracılığı ile müracaat yapılabilecektir. Mobil program aracılığı ile iletilecek olan kampanya müracaatları için yer alan “kampanyalar” kısmından katılım onayının verilmesi, SMS kanalı aracılığı ile iletilecek olan kampanya müracaatları amacıyla ise KAZAN yazıp 4757’ye kısa mesaj gönderilesi gerekmektedir. Banka, katılım mesajları amacıyla ücret almamaktadır.