Ziraat Bankası ek ödeme detayları neler? Ziraat Bankası ek ödeme son başvuru ne zaman?

TAKİP ET

Emekli vatandaşlar maaşlarını istedikleri bankadan alabilmektedir. Ziraat Bankası'ndan emekli maaşını alanlar için 100 TL ek ödeme yapılacağı açıklandı. Ziraat Bankası ek ödeme detayları neler? Vatandaşlar ek ödemenin son gününü de araştırmaktadır. Ziraat Bankası ek ödeme son başvuru ne zaman? Bu haberimizde Ziraat Bankası'nın ek ödemesine ilişkin detayları sizler için sunduk. İşte Ziraat Bankası ek ödeme detayları...

Reklam
Reklam

Emekli vatandaşlar ve memurlar maaşlarını banka aracılığıyla alırlar. Son dakika gelişmelerine göre maaşlarını almak için Ziraat banka kartı kullananlara ek ücret ödeneceği söyleniyor. Ziraat Bankası bordro kartına sahip olanlara ek ödeme yapılacağı açıklandı. Bu ek ödemeden Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan tüm vatandaşlar yararlanacak. Sağlık hizmetinden yapılan açıklamada, Ziraat Bankkart müşterilerinin seyahatlerinde fazladan 100 TL alacağı belirtildi. Bu etkinliğe başvurmak için son gün 15 Şubat. Belirli koşullar altında tüm Ziraat Bankası kartı sahipleri bu ödemeden yararlanabilecektir.

Ziraat Bankası ek ödeme

Bu yeni kampanya başvuruları 15 Şubat'a kadar devam edecek. Bankkart mobil uygulaması SMS ile yapılabilmektedir. Ancak kartla yapılan ödemeler veya harcamalar bu kampanya için geçerli olmayacaktır. Yeni etkinlikle ilgili detaylar bir banka şubesinden alınabilir. Aynı zamanda ek ödeme detaylarını Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinden öğrendim.Ziraat Bankası'nın başlattığı yeni kampanya ile Bankkart kullanıcılarına 100 TL ek ödeme yapılacak. 4747 iletişim numarasına mesaj göndermek için KAZAN yazmanız gerekmektedir. Onaylanan başvuru kapsamında banka kartına 100 TL ek ödeme yapılacak. Ziraat kart kullanıcıları bu kampanyaya katılabilir. Başvurular 15 Şubat'ta bitecek.

Ziraat Bankası Ziraat Bankası ek ödeme