Ziraat Bankası Emekliye Faizsiz 10000 TL Dağıtıyor! Anında Onaylanıyor ve Hesaba Yatıyor

TAKİP ET

Ziraat Bankası'ndan milyonlarca emekliyi sevindiren haber geldi. Enflasyon ve kurlarda yaşanan dengesizlikler nedeniyle zor günler geçiren emeklilere tam 10.000 TL kredi desteği sağlanacak.

Reklam
Reklam

Ziraat Bankasından SMS ile 10 bin TL krediyi anında kullanabilirsiniz. Uygun geri ödeme koşullarıyla Ziraat Bankasından kredinizi bugün dahi hemen alabilirsiniz. Peki başvuru nasıl yapılır? Ziraat'ten emekliye anında 10 bin TL nakit ödemesinin tüm detayları haberimizde sizlerle...

Ziraat Bankası, pahalılaşan yaşam şartları nedeniyle zorlu bir süreçten geçen emeklilere destek elini uzatıyor. Acil nakit ihtiyacı çeken emeklilere, başvuru yaparak anında kullanbilecekleri 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi paketleri hayata geçirildi. Faizsiz ve 36 aya kadar vade seçeneği ile sunulan 10 bin TL üst limitli Ziraat Bankası kredileri için araştırmalar da başladı. 90 gün erteleme imkanı da sunulan Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL kredi paketine yoğun başvuru var! Siz de elinizi çabuk tutarak anında başvuru yapıp 10 bin TL nakit ödemeyi bugün hesabınızda görebilirsiniz!

Ziraat Bankası aracılığıyla faizsiz 10 bin TL kredi kullanmak isteyen emeklilerin, bu kredi paketinden yararlanabilmek için bir takım şartlara sahip olmaları gerekiyor. Bu çerçevede kredi başvurusunda bulunacak emeklinin kredi notunun yüksek olması aranıyor. Kredi notunda sorun olmayan emekliler Ziraat Bankası'nın 10 bin TL faizsiz kredisi için başvuru yapabiliyor. Başvurular da Ziraat SMS Bankacılığı üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca başvuru sonrası başvurusu kabul edilen Ziraat bankası müşterisi emeklilere 90 gün borç erteleme imkanı da sunuluyor. Böylelikle kredi sahipleri, kredi borçlarını 3 ay sonra geri ödemeye başlıyorlar. 

Ziraat Bankası SMS ile 10 Bin TL Kredi Fırsatı

Ziraat Bankası'ndan SMS ile 10 bin TL faizsiz kredi kullanabilmek için emekli aylığının da bu bankadan alınıyor olması gerekiyor. Halihazırda emekli aylığını Ziraat Bankası'ndan çeken emekliler için bu şart sağlanmış oluyor. Başka bankalardan emekli aylığı çekenlerin ise gerek e-Devlet üzerinden gerekse bankalarına müracaat ederek emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları gerekiyor. Taşıma işlemi tamamlandıktan sonra 36 aya kadar vadeli, sıfır faizli ve 10 bin TL üst limitli kredi paketlerine kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz.