Ziraat Bankası kartı ve hesabı olanlar müjde: IBAN numaranıza karşılıksız para yatacak! Yarına kadar geçerli, hemen kullanmazsanız yanıyor!

TAKİP ET

Ekonomik kriz her geçen gün büyümeye devam ederken bankalar da vatandaşları bu dar boğazdan kurtarmak için peş peşe yeni açıklamalar yapıyor. Hafta sonu Vatandaşı rahatlatacak açıklama ise ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat bankası kartı olanlar bu haberi iyi okuyun. Çünkü sadece yarına kadar zamanı var.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durum maalesef ki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara bir hayli zorluyor. Milyonlarca vatandaş ekonomik burhan içerisinde yer alırken bankalar peş peşe yeni açıklamaları ile vatandaşları bu darboğazdan kurtulmak için yeni adımlar atıyor. Müjdeli haber ise hafta sonu için ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat bankası milyonlarca vatandaş için şartları sağlamaları durumunda nakit para imkanı vereceğini duyurdu. Ancak bu para imkanı sadece market alışverişlerinde geçerli olacak. Alışveriş indirimi olarak ziraat bankası kartı olan vatandaşların kartlarına tanımlanacak.

Kamu bankası ziraat bankası her zaman ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlara el uzatmaya devam ediyor. Hafta sonuna özel olarak ziraat Bankası’ndan yapılan son dakika duyurusunda da maddi durumu yerinde olmayan vatandaşların market alışverişine destek olunması amacıyla nakit para verileceği bildirildi. Ziraat bankasında hesabı bulunan ve ziraat kart taşıyan vatandaşların hesaplarına 200 TL tutarında alışveriş parası yatırılacak. Hafta sonu geçerli olmak üzere verilecek olan alışveriş parası CarrefourSA, Migros, A101, şok, BİM marketlerde hemen kullanılabilecek. Peki, başvuru şartları neler?
 

200 TL’lik alışveriş parası yatırılıyor

Ocak ayından bu yana artan gıda fiyatları ve hayat pahalılığı vatandaşların belini bükmeye devam ediyor. Maalesef ki özellikle emekli vatandaşlar bu durumdan çok olumsuz etkilenmiş durumda. Düşük maaş alan emekliler isyan etme noktasına gelirken emeklinin yüzünü güldürecek müjdeli haber ise ziraat bankası tarafından verildi. Ziraat bankası gıda ve market alışverişi kampanyası başlattı. Tek seferde 500 TL alışveriş yapan tüm emeklilere 50 TL nakit para veriliyor. Nakit para imkanı toplamda 200 TL olarak maaş kartına yatıyor.

Marketlerde indirimli alışveriş şansı

Ziraat Bankası’nın 200 TL tutarındaki hediye para imkanı yine market alışverişlerinde kullanılabiliyor. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre emekli olan ve maaşını ziraat Bankası’ndan olan ziraat kart sahibi vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabiliyor. Kampanya ise sadece hafta sonu için geçerli. Yani bu hafta sonu alışverişlerinizde kurallara uyumaya ve ziraat Bankası’ndan 200 TL’lik alışveriş indirimi kazanmaya dikkat etmelisiniz.

Ayrıca ziraat mobil uygulama aracılığı ile kazandığınız nakit parayı da kontrol etme şansına sahipsiniz. Kampanyada kazanılmış olan hediye paraların son kullanma tarihi ise 7 Temmuz olarak açıklandı. Katılım yapmak için vatandaşların hem SMS hem de mobil uygulama aracılığıyla başvuru şansı da bulunuyor. Ziraat mobil uygulamasını ziyaret ederek kampanyalar bölümünden doğrudan katılım onayı verebilirsiniz.