Ziraat Bankası'ndan bomba haber: Devlet destekli, uzun vadeli, düşük faizli 30.000 TL müjdesi şimdi verildi! Para lazım diyenlere alın para

TAKİP ET

Ziraat Bankası son dakika haberi sonrasında vatandaşların nakit sıkıntılarına çözüm olmaya devam ediyor. Devlet destekli, uzun vadeli, düşük faizli 30.000 TL müjdesi şimdi verildi! Para lazım diyenlere paralar hesaplara yatmaya başladı.

Reklam
Reklam

Ziraat Bankası'ndan bomba haber: Devlet destekli, uzun vadeli, düşük faizli 30.000 TL müjdesi şimdi verildi! Para lazım diyenlere alın para... 2022 yılında ekonomik olarak kötü günler geçiren vatandaşlar nakit para sıkıntısı yaşıyor. Bu anlamda en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası devlet destekli olarak kredi veriyor. Başvuru yapan herkese 30.000 TL kredi verilecek.  Faiz oranları da oldukça makul bir seviyede tutulmuş durumda. 

Bayram sonrası kendi eviniz olsun! TOKİ Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!


Garanti BBVA ve İki Diğer Bankadan Cazip Kredi Fırsatı! Başvuran Anında Onay Alıyor


Akbank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı! Nisan Ayı Bitmeden Başvurana 7500 TL Ödeniyor


Bahar Kredisinde Rekor! 90 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyasından Anında Faydalanın


Akbank kara listede ve kredi puanı sıfır olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme yapıyor! Aylık ödeme yok! Paralar hemen hesapta


Banka borcu olanlara 75 bin TL ödeme! Vakıfbank ve Denizbank tarafından gelen borç kapatma kredisi





Ziraat Bankası bağlamında başlatılan kampanya sonrasında 3 sene vadeli olarak, 30.000 TL tüketici kredisi kullanabilirsiniz. Düşük faiz oranları ile eş güdümlü Kredi alacak olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmeleri halinde Ziraat Bankası'ndan eş güdümlü olarak yalnızca bireysel tüketici kredisi alabiliyor. Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar ile eş güdümlü emekli olan yurttaşların başvurularını gerçekleştirebileceği bu kredi kampanyası mayıs ayı süresince devam edecek ve sizlere düşük faiz oranları ile yararlandırılırak kullanılacaktır.



Ziraat Bankası bağlamında nakit kredi başvurusunda bulunacak olan yurttaşların başvurularını yapmaları halinde ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli toplamda 3 sene vadeli kredi onayı alıp alamadığını bankanın kimlik numarası sorgulaması ardından belli olacağını söylemek isteriz. Ziraat Bankası üzerinden tüketici kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar 2 dakika içinde kredi sonucu cep telefonlarına gelecek ve paranızı anında alabileceksiniz. 



Başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirebilir ve nakit kredi kullanabilirsiniz. Beş dakika içinde sonucunu öğreneceğiniz bir başka kredi kampanyası ise Ziraat Bankası mobil programı üzerinden verilmektedir. Banka hesabı olan vatandaşlar Ziraat Bankası mobil programına girerek buradan nakit kredi müracaatında bulunabilir.