Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları tarihleri ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman oynanacak?

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final takımları merak ediliyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finale kalan takımlar 2022 sezonunda belli oluyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalistleri belirlendikçe maç tarihlerinin ne zaman olduğu araştırılmaya başlandı. Gözler ZTK çeyrek final maç tarihlerine çevrildi. Peki, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman oynanacak? ZTK çeyrek final maçları tarihleri ne zaman? İşte tüm detaylar...

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final takımları belli oluyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşlemeleri 11 Şubat'ta belli olacak. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finale kalan takımlar 2022 sezonunda belli oluyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalistleri belirlendikçe maç tarihlerinin ne zaman olduğu araştırılmaya başlandı.  Gözler ZTK çeyrek final maç tarihlerine çevrildi. Futbol severler konuyla ilgili detaylı bilgi almak için internette araştırma yapıyor. Maç tarihlerini merak edenler tarihlerin belirlenip belirlenmediğini merak ediyor. Peki, ZTK çeyrek final maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları tarihleri ne zaman?  İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…


ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final takımları belirleniyor. Futbol severler takımların ne zaman belirleneceğini merak ediyor. Gözler ZTK çeyrek final maç tarihlerine çevrildi. Futbol severler konuyla ilgili detaylı bilgi almak için internette araştırma yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi, 11 Şubat 2022 Cuma günü saat 14.30'da yapılacak.

Kura çekimi A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Futbol severler Ziraat Türkiye Kupası maçları hakkında araştırma yapmaya başladı. 11 Şubat 2022 Cuma günü saat 14.30’da çeyrek final ve yarı final takımları belli olacak. Kura çekimini izlemek isteyen kişiler A Spor kanalından canlı olarak izleyebilirler. Kura çekimi yapılırken maç tarihleri de merak ediliyor.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan Çeyrek Final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Oynanacak maçların tarihleri şu şekilde:

Çeyrek Final müsabakaları 1 Mart, 2 Mart ve 3 Mart 2022 tarihlerinde oynanacak.

Yarı Final 1. maçları 19 Nisan, 20 Nisan veya 21 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Yarı Final 2. maçları ise 10 Mayıs, 11Mayıs veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupası'nda sezon başında yapılan düzenleme gereği, çift maç usulüne göre oynanacak Yarı Final müsabakalarında deplasman golü kuralı uygulanmayacak.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman oynanacak ZTK çeyrek final maçları tarihleri ne zaman