Ziraat Türkiye Kupası finalini yönetecek hakem belli oldu! ZTK Kayserispor Sivasspor maçının hakemi kim?

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası finalini yönetecek hakem belli oldu. Kayserispor ve demir Grup Sivasspor arasında gerçekleşecek olan Ziraat Türkiye Kupası maçının hakemi kim oldu? Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman saat kaçta?

Reklam
Reklam

Heyecanla beklenen Ziraat Türkiye Kupası final maçını yönetecek hakem Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Ziraat Türkiye Kupası final maçını hangi hakem yönetecek? Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?
 

Ziraat Türkiye Kupası final maçını kim yönetecek?

Türkiye Futbol Federasyonu son dakika açıklaması yaparak Ziraat Türkiye Kupası final maçını yönetecek hakeme açıkladı. Ziraat Türkiye Kupası final maçının hakemi Halil Umut meler oldu. Tecrübeli hakem kupa finalinde düdük çalacak. Tecrübeli Hakem Halil Umut Meler’in düdük çalacağı karşılaşmada yardımcı Hakemler Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak.
 

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman oynanacak?

Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Konyaspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı 26 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek. Karşılaşmada düdüğü hakem Halil Umut meler çalacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek olan mücadele saat 20.45’de başlayacak.