Ziraat Türkiye Kupası'nda 6. tura kalan son 16 takımı belirlendi!

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5.ç tur maçlarının tamamlanması sonrası 16. tura takımlar netleşti. Takımların belirlenmesi sonrası futbol severler son tur maçlarının yapılacağı 8-9-10 Şubat 2022 tarihlerini iple çekmeye başladı.

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası’nın 5'inci tur maçları oynanan karşılaşmaların tamamlanması sonrası sona erdi. Oynanan 16 maçın sonrasında son tura yükselen takımlar 8-9-10 Şubat tarihinde yapılacak olan son turun hazırlıklarına şimdiden başladı.


5. turun sürpriz ismi olarak tura adını yazdıran isim Galatasaray’ı penaltı atışları ile eleyen Denizlispor oldu. Kupa maçlarına veda eden bir diğer isim ise Süper Lig ekiplerinden Malatyaspor oldu. Z

8-9-10 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan son tur maçları tek maç eliminasyon sistemi doğrultusunda yapılacak ve Süper Lig karşılaşmalarında olduğu gibi sahada VAR sistemi kullanılacak. Takımların maçları sona erdikten sonra finale kalan son iki takım ise Türkiye Kupasını alabilmek için 26 Mayıs 2022 Perşembe günü karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16'ya kalan takımları ise şöyle:

* Kasımpaşa
* Atakaş Hatayspor
* Fraport TAV Antalyaspor
* Trabzonspor
* Altaş Denizlispor
* Aytemiz Alanyaspor
* VavaCars Fatih Karagümrük
* Adana Demirspor
* Göztepe
* Fenerbahçe
* Royal Hastanesi Bandırmaspor
* Yukatel Kayserispor
* İttifak Holding Konyaspor
* Demir Grup Sivasspor
* Gaziantep FK
* Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası son 16 takım Ziraat Türkiye Kupası final tarihi