Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek finaldeki eşleşmeler belli oldu

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 tur maçları sona ererken gözler çeyrek final karşılaşmalarına çevrildi. Herkesin merakla beklediği çeyrek final eşleşmeleri de çekilen kuralarla birlikte belirlendi.

Reklam
Reklam

Dün gerçekleştirilen Beşiktaş - Göztepe maçı sonrası tamamlanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda çeyrek finalde oynayacak olan takımlar da belli olmuştu.  Bugün de çeyrek finalde karşılaşacak olan takımların belli olması için bir kura çekimi yapıldı.



Toplam 8 takımın çeyrek finale yükseldiği turda çeyrek finale seri başı olarak Beşiktaş, Trabzonspor, Sivasspor ve Alanyaspor çıkarken, seri başı olmayan takımlar da Karagümrük, Antalyaspor, Kayserispor ve Gaziantep olarak belirledi. 



ÇEYREK FİNALDE KARŞILAŞACAK OLAN TAKIMLAR

Bugün gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında ise çeyrek final maçlarında karşı karşıya gelecek olan takımlar şöyle sıralandı:

- Trabzonspor - Antalyaspor

- Sivasspor - Karagümrük

- Beşiktaş - Kayserispor

- Alanyaspor - Gaziantep 

Tek maç eleme sistemine göre yapılacak olan çeyrek final maçlarında turu geçen takımlar çift maç eleme şeklinde yapılacak olan yarı final müsabakaları için katılım hakkı kazanacaklar.  

1, 2 ve 3 Mart tarihinde oynanacak olan çeyrek final maçlarının ardından yarı finalin ilk maçları 19, 20 veya 21 Nisan tarihinde, ikinci maçları da 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

 

ziraat türkiye kupası çeyrek final eşleşmeleri çeyrek final takımları çeurek final maç tarihi