Ziraat Türkiye Kupası Sivasspor'un! Ziraat Türkiye Kupası Kayserispor-Sivasspor maç sonucu

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Kayserispor-Sivasspor arasındaki karşılaşma nefes kesti. Heyecan dolu karşılaşma büyük bir merakla takip edilirken iki başarılı takım 60. Türkiye Kupası için ter döktü. Uzatmalara giden ve nefes kesen heyecanlı maçın ardından kazanan belli oldu.

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Kayserispor-Sivasspor arasındaki karşılaşma nefes kesti. Heyecan dolu karşılaşma büyük bir merakla takip edilirken iki başarılı takım 60. Türkiye Kupası için ter döktü. Uzatmalara giden ve nefes kesen heyecanlı maçın ardından kazanan belli oldu. Finale yakışı bir mücadele sergileyen takımlar taraftardan da büyük alkış aldı. 60. Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Demir Grup Sivasspor oldu. Sivasspor’un şampiyonluğu sosyal medyanın gündemine oturdu. Sivasspor, tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nı kazandı. İşte detaylar…

Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Belli Oldu

60. kez düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası finali, Yuketel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor arasında gerçekleşti. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmanın kazananı belli oldu. Kıran kırana geçen heyecan dolu mücadelenin kazananı Demir Grup Sivasspor oldu. Sivasspor, kulüp tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’na sahip olurken yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkı elde etti.



Kayserispor-Sivasspor Maç Sonucu

Kayserispor-Sivasspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali nefes kesti. Maçta normal süre 1-1 sona erdi ve uzatma dakikaları herkesi yeşil sahaya kilitledi. 95. dakikada Sivasspor’un bulduğu muhteşem gol ile skor 2-1 olurken 107. dakikada Kayserisporûn golü ile skor yeniden eşitlendi. 113. dakikada Konate’nin golüyle skoru 3-2’ye taşıyan Sivasspor, Kayserispor’u yenerek tarihinde ilk kez kupa sevinci yaşadı. 

UEFA Avrupa Ligi’nde Mücadele Etme Hakkı Kazandı

Daha önce 3 kez yarı final heyecanı yaşayan Sivasspor, kulüp tarihinde ilk kez kupa sevinci yaşadı. Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan kırmızı-beyazlı takım, üst üste üçüncü kez Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek. Kayserispor ise daha önce bir kez final oynadığı kupada şampiyonluğun sahibi olmuştu.