Ziynet Sali, yaşadığı değişimle sosyal medyada gündem oldu!

TAKİP ET

Yeni şarkısının hazırlıklarına son hız devam eden ve hayranlarının karşısına 28 Şubat'ta çıkmayı hedefleyen Ziynet Sali, yaşadığı değişimle sosyal medyada gündem oldu.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, bir süredir yeni şarkısının hazırlıklarını yürütüyordu. Şarkısını tamamlayan ve hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan güzel şarkıcının 28 Şubat'ta herkesin merakla beklediği şarkıyı yayınlayacağı söyleniyordu.



Şarkısı çıkmadan kendisi magazin gündemine düşen Ziynet Sali'nin değiştiğini gören hayranları ünlü şarkıcıyı neredeyse tanıyamadı. Kuliste bulunduğu sırada anlık fotoğraf çekerek takipçileri ile paylasan Sali, tüm dikkatleri üzerine topladı.



"GÖRENLER TANIYAMADI"    

Yanaklarında ve dudaklarında şişlikleri olduğu fark edilen Sali'yi görenler gözlerine inanamazken şarkıcının yüzündeki değişimi gören bazı hayranları ise tanımakta güçlük çekti. 46 yaşındaki Sali'nin son halini görenler "estetik kurbanı mı?" ve "filtre mağduru mu?" gibi soruları sorarken bir açıklama yapan Ziynet Sali, estetik olmadığını uygulamanın filtresi olduğunu söyledi.

İşte Ziynet Sali'nin son hali:



 

ziynet sali ziynet salinin son hali estetik