Zuhal Topal çılgına döndü! Esma masayı terk etti!  Yemekteyiz Esma Ateş diskalifiye mi oldu?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bu hafta oldukça ilginç anlar yaşanıyor. Bugün haftanın finali bölümünden bir gün önce Yemekteyiz masasında yine çok ilginç anlar izleyiciyi bekliyor. Haftanın en dikkat çeken yarışmacısı olan Esma Hanımın tavırları sunucu Zuhal Topal'ı çılgına çevirdi. Esma Hanımın haftanın ilk gününden bu yana sergilediği tavız Zuhal Topal'ın sınırlarını zorlarken ünlü sunucu sonunda dayanamadı.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında bu hafta oldukça ilginç anlar yaşanıyor. Bugün haftanın finali bölümünden bir gün önce Yemekteyiz masasında yine çok ilginç anlar izleyiciyi bekliyor. Haftanın en dikkat çeken yarışmacısı olan Esma Hanımın tavırları sunucu Zuhal Topal’ı çılgına çevirdi. Esma Hanımın haftanın ilk gününden bu yana sergilediği tavız Zuhal Topal’ın sınırlarını zorlarken ünlü sunucu sonunda dayanamadı. Hafta başından bu yana verdiği puanlar ve yaptığı yorumlarla gündemden düşmeyen yarışmacı Esma Ateş, bugünkü yeni bölüme damga vurdu. Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Esma Hanımın yayınlanan fragmanda masadan sinirli bir şekilde kalktığı görülüyor. Sunucu Zuhal Topal’ın ise bir hayli öfkeli olduğu ve bir son dakika açıklaması yapacağını söylediği anlar ekrana damga vururken Esma Hanımın yarışmadaki akıbeti merak ediliyor. Peki, Yemekteyiz Esma Hanım diskalifiye mi oldu? Esma Ateş yarışmadan ayrıldı mı? İşte detaylar…

Zuhal Topal’ı Öfkelendiren Anlar

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in 16 Haziran 2022 Perşembe gününe ait yeni bölüm fragmanında herkesin dikkatini çeken bir olay yaşandı. Haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Esma Hanımın rakibinin masasından öfkeyle kalktığı anlar gündeme bomba gibi düştü. Esma Hanımın rakiplerinden ziyade sunucu Zuhal Topal’a karşı sergilediği tavır artık tepkiye yol açarken sunucu Zuhal Topal’ın da yeni bölümde bu tavırlara bir dur dediği görülüyor. Öfkesi yüzünden okunan ünlü sunucunun Esma Ateş’e dönerek ‘Benim sınırımı zorlama’ dediği görülürken Esma Hanımın ise masayı terk ettiği ve çantasını alarak rakibinin evinden çıktığı anlar merak uyandırdı.



Esma Ateş Diskalifiye Mi Oldu?

Esma Hanımın masadan kalkarak evi terk ettiği anların ardından bir son dakika açıklaması yapacağını söyleyen Zuhal Topal, ‘Şuan gördüğünüz gibi Esma masada yok’ ifadelerini kullandı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları arasında yer alan Esma Ateş, bugün ekrana gelen yeni bölümde yarışmadan diskalifiye edildi.