Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan 2022 Salı puanları! Yavuz bugün kaç puan aldı?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumu ile hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan 2022 salı puanları izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Bu hafta da yarışma programında birbirinden iddialı 5 yarışmacı mücadele ediyor ve yüksek puanlar almaya çalışıyor. Günün yarışmacısı ise Yavuz oldu. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan 2022 salı puanları nasıl oldu? Yemekteyiz 26 Nisan Yavuz bugün kaç puan aldı?

Reklam
Reklam

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'ın renkli sunumu ile izleyicilere Lezzet dolu dakikalar yaşatan Zuhal Topal'la Yemekteyiz’de haftanın ikinci günü başlıyor. Bu hafta da birbirinden iddialı 5 yarışmacı mutfakta maharetlerini gösteriyor ve yüksek puanlar alabilmek için adeta birbiriyle yarışıyor. Haftanın ikinci günü yarışmacısı Yavuz bugün yemeklerini hazırlayacak, sunumlarını yapacak ve rakiplerinden yüksek puanlar almaya çalışacak. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan 2022 puan durumu nasıl oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan Yavuz bugün kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz kimdir, kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha başladı. Haftanın ikinci gününde Yavuz bugün performansını göstermek için mutfağa giriyor. Aslen Hataylı olan Yavuz Bey, Kendi yöresine ait yemekleri de yapmaya Özen gösteriyor. Ancak 7 yaşında estetisyen olan yarışmacı rakiplerini olan davranışları ile de tepki çekiyor. Bekar olan Yavuz Bey İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan 2022 puan durumu

TV8 ekranlarının gündüz kuşağında en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan 2022 yarışmacısı Yavuz Bey'in puanları izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Hasan ikinci gününde yarışan Yavuz Bey misafirlerine olan davranışları ile tepki çekerken alacağı puanları bu davranışlarında yansıyacağı tahmin ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Nisan 2022 puanları şöyle oldu:
Ozan Bey: 8 Puan
Neslihan Hanım: 5 Puan
Suna Hanım: 7 Puan
Işık Hanım: 8 Puan
Bugün yarışan Yavuz bey rakiplerinden toplamda 28 puan aldı.