Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Nisan 2022 puanları! Suna Bozdoğan kimdir, kaç puan aldı?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumu ile hafta içi her gün yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Heyecan dolu bu haftanın finali yarın yapılacak. Haftanın finali öncesinde bugün dikkat çeken yarışmacılardan Suna Bozdoğan Yarışıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz28 Nisan 2022 puanları nasıl oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suna Bozdoğan kaç puan aldı?

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Haftanın 4. günü de bugün Suna Bozdoğan mutfağa giriyor. Suna hanım yüksek puanlar almak ve haftanın birincisi olmak için bütün hünerlerini gösteriyor. Dikkat çeken isimlerden olan Suna Hanım iki buçuk saatlik maratonda eksiksiz masa çıkarmak için soğuk terler döküyor. Her ne kadar çaba harcasa da masada yarışmacıların eleştirilerinden kaçamıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suna Bozdoğan kimdir? Yemekteyiz yarışmacısı Suna Bozdoğan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Nisan 2022 puan durumu sonuçları ve detaylar haberimizde...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suna Bozdoğan kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün performansını sergileyecek olan yarışmacı Suna Bozdoğan ekran başında izleyiciler tarafından da merakla bekleniyor. 15 bin lirayı kazanmak için oldukça iddialı olduğunu ve bu haftanın en iyi isimlerinden olacağını söyleyen Suna Hanım Terzilik yapıyor. Özel dikim abiye ve çocuk elbiseleri hazırladığını söyleyen Suna Hanım aynı zamanda kına malzemeleri incik boncuk satışı da yapıyor. 34 yaşında ve lise mezunu olan Suna Hanım 17 yıllık evli ve aslen Bingöllü.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Nisan 2022 puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 15 bin lirayı kazanabilmek için başlayan maraton hafta başından bu yana devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar hem yüksek puanlar alabilmek hem de haftanın birincisi olarak kendini kanıtlamak istiyor. Yemekteyiz'de günü yarışmacısı olan Suna hanımın puanları da ekran başındaki izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Nisan 2022 puanları şöyle oldu:
Işık Hanım: 8 puan
Neslihan Hanım: 5 puan
Ozan Bey: 6 puan
Yavuz Bey: 6 puan
Bugün yarışan Suna Hanım toplamda 25 puan aldı.