Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile kim? Yemekteyiz yarışmacısı Cemile kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

TAKİP ET

TV 8 ekranlarının izlenmesi en çok sevilen programlarının başında gelen Zuhal Topal 'la Yemekteyiz programında ilk gün yarışan Cemile Hanımdı. 20 Aralık 2021 Pazartesi günü - 24 Aralık 2021 Cuma günü haftasında Yemekteyiz programında yarışacak olan yarışmacı isimler sırası ile Melek Hanım, Mesut Bey, Cemile Hanım, Aras Sezer Bey ile Gizem Hanımdır. Peki Yemekteyiz Cemile kim? Cemile hanım kaç yaşında? işte detaylar..

Reklam
Reklam

Ünlü sunucu Zuhal Topla ın sunuculuğunu yaptığı ve TV 8 ekranlarında yayınlanan televizyon yarışmalarının efsane programı Yemekteyiz programında yeni hafta yarışacak olan yarışmacılar belli oldu. Bu hafta Yemekteyiz programında her gün sıra ile Melek Hanım, Mesut Bey, Cemile Hanım, Aras Sezer Bey ile Gizem Hanım yarışacaklar ve hünerlerini sergileyecekler. Programda bu hafta rekabette gittikçe kızışacak gibi..

Yemekteyiz programı Cemile Hanım 
TV 8 ekranlarının vazgeçilmez programı Yemekteyiz 'de bugün ilk olarak Cemile Hanım yarışacak. 1. gün yarışmacısı olarak oldukça ön plana çıkan Cemile Hanım, yemek söz konusu olduğunda hem çok bilgili olduğunu hem de çok iddialı olduğunu söylüyor. Cemile Hanım, aynı zamanda hem neşeli bir karakter olması ile hem de oldukça bakımlı bir kadın olması ile de epey bir dikkat çekmektedir. Ayrıca Cemile Hanım bakımlı bir kadın olduğunu söylerken diğer insanlar tarafından da biraz ön yargı ile karşı karşıya geldiğini aktarıyor.

Zuhal Topal 'la Yemekteyiz yarışmacısı Cemile Hanım kim?
Cemile Hanım, kendisi hakkında '' Dışarıdan bakıldığı zaman beni yemek yapabilen biri olarak görmüyorlar. Bakımlı bir kadın olunca insanlar benim yemek yapamadığımı süşünüyor ancak oldukça seri bir şekilde yemek yapıyorum. Bu konuda çok hızlıyımdır. Çok biliyormuş gibi davranarak aslında hiçbir şey bilmeyen insanlardan da hoşlanmıyorum. '' şeklinde konuşarak yemekte sunuma da çok fazla önem verdiğini söyledi.

yemekteyiz yemekteyiz Cemile kim? zuhal topalla yemekteyiz Zuhal Topalla Yemekteyiz Cemile kaç yaşında? tv8