Zuhal Topal'la Yemekteyiz dış ses (Gürbüz) kimdir? Aydoğan Temel kim, nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında dış ses (Gürbüz) olarak yer alan Aydoğan Temel'in hayatı bir çok insanın merak konusu oldu. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz dış ses (Gürbüz) kimdir? Aydoğan Temel kim, nereli ve kaç yaşında? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8’de yayınlanan sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor.  Programda dış ses (Gürbüz) olarak yer ünlü dublaj sanatçısı Aydoğan Temel’in hayatı ve kariyeri son zamanlarda insanların gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Bir çok insan Aydoğan Temel’in hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz dış ses (Gürbüz) kimdir? Aydoğan Temel kim, nereli ve kaç yaşında? 
Zuhal Topal’la Yemekteyiz Dış Ses (Gürbüz) Kimdir?
TV8’de yayınlanan yarışma programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz’te dış ses (Gürbüz) ünlü dublaj sanatçısı Aydoğan Temel’dir.
Aydoğan Temel Kim, Nereli ve Kaç Yaşında?
Aydoğan Temel 1 Ocak 1966’da hayata merhaba dedi. Akademik hayatını Mimar Sinan Konservatuarı Tiyatro bölümüyle tamamlayan Aydoğan Temel 1983 yılından bu yana sayısız yapımda dublaj ve yönetmenlik görevlerini üstlendi. Canlandırdığı isimlerin genellikle kötü karakterler olan Aydoğan Temel bir çok kanalda bulunan magazin ve yarışma türündeki programlarda var olmayan kişileri seslendirdi.
Aydoğan Temel şu sıralarda TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında dış ses (Gürbüz) olarak yer almaktadır.
 

TV8 Zuhal Topalla Yemekteyiz dış ses Aydoğan Temel